Κατηγορίες
Super League 1

SKODA Ξάνθη – Λεβαδειακός (1-0) Βασικός ο Βασιλακάκης

Το ματς ήταν ζωής και θανάτου για τις δύο ομάδες και αυτό φάνηκε από τις κινήσεις τους στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά. Άγχος και λάθη συνέθεσαν τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους με την Ξάνθη να προσπαθεί να πάρει την κατοχή της μπάλας και τον Λεβαδειακό να απειλεί με κάποια σουτ.

Το ματς ήταν ζωής και θανάτου για τις δύο ομάδες και αυτό φάνηκε από τις κινήσεις τους στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά. Αγχος και λάθη συνέθεσαν τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους με την Ξάνθη να προσπαθεί να πάρει την κατοχή της μπάλας και τον Λεβαδειακό να απειλεί με κάποια σουτ.

Ο Κωστένογλου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε γρήγορη αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Γούτα (μπήκε στη θέση του ο Κομεσίδης), αλλά αυτό λίγο επηρέασε την εικόνα της Ξάνθης, η οποία συνέχισε την αναζήτηση του τρόπου να απειλήσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι από την πλευρά τους έδειχναν πιο επικίνδυνοι στην επίθεση.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης μπήκαν με μεγαλύτερη ορμή στο γήπεδο, ενώ έδειξαν αποφασισμένοι κάτι που φάνηκε στις κινήσεις τους. Οσο περνούσε ο χρόνος, ολοένα μεγάλωνε το αίσθημα της απειλής για τον Λεβαδειακό, ο οποίος στο 74′ βρέθηκε να κυνηγά το σκορ μετά το γκολ του Ονουάτσι ύστερα από πάσα του Μάνταλου.

Οι Βοιωτοί λίγο έλειψε να απαντήσουν άμεσα με τον Μεντί να έχει δοκάρι, ωστόσο παρά τις προσπάθειές τους, οι οποίες εντάθηκαν στα τελευταία λεπτά, δεν γλίτωσαν την ήττα στα Πηγάδια. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για τους Ακρίτες μετά από δύο μήνες και εκείνο το 1-0 επί της ΑΕΚ.

Συνθέσεις

Skoda Ξάνθη : Λοντίγκιν, Βάλλας, Γούτας (19′ Κομεσίδης), Καζούμπα, Ντάνι, Φλίσκας (46′ Ονουάτσι), Μαρίν, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι.

Λεβαδειακός : Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Ακόστα (39′ Ροζέριο), Μαχαίρας, Βασιλείου.

http://www.youtube.com/watch?v=cHttHX2lFNQ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected