Διάφορα

Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης VS Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Βασικός ο Μιχαλόπουλος

Πολύτιμο διπλό πήρε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που έχει κάνει το 2Χ3 στον 1οόμιλο του με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης, γεγονός που συνιστά γι’ αυτό ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στην Δ’ Εθνική.

Το Βυζάντιο άνοιξε το σκορ στο 16’ με κεφαλιά του Αϊβάζη μετά από σέντρα του Προβατίδη.

Στην επανάληψη, οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά, έχασαν καλές ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Στο ίδιο διάστημα οι παίκτες του Κοκκινοχώματος θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στις αντεπιθέσεις.

Δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ και να ισοφαρίσει για την ομάδα του έχασε ο Κώστας Μιχαλόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε και πάλι βασικός για τον Μέγα Αλέξανδρο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας των Σερρών δεν πραγματοποίησε καμία αλλαγή!

Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης : Χατζηγιαννάκης, Καραχατάκης, Δημόπουλος, Πρόβατος, Κολτσίδης, Κούρτης, Ακριτίδης, Αραμπατζής, Χατζηαγοράκης, Μιχαλόπουλος, Καλογιάννης.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος : Βανδουλάκης, Χαραλαμπίδης, Κανέλλας, Φωτόπουλος Χρ., Μαυρομάτης, Αϊβάζης, Μιχαηλίδης, Σπυρίδης (87′ Φωτόπουλος Θ.), Λόλη (72′ Σιδηρόπουλος), Σαουλίδης (88′ Καπνόπουλος), Προβατίδης.

*serresgoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected