Κατηγορίες
Football League

Ολυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση Επανομής (2-0) Βασικός ο Παπατζίκος

Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Επανομής στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας «χτύπησαν» σε καίρια σημεία, καθώς ο πρώην παίκτης της Βέροιας Θανάσης Παλαιολόγος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ, ενώ στο 57’ ο Γιενγκά διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπολάτι στο 72’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον, το «συγκρότημα» του Βόλου έχει φτάσει τους 10 βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις, ενώ αντίθετα, η Αναγέννηση Επανομής παρέμεινε στην τελευταία θέση με 3 πόντους.

Στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έριξαν περισσότερο… βάρος στην άμυνα και θέλησαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Αναγέννηση, καθώς στο 8’ ο Ογκουνσότο έκανε το σουτ, αλλά ο Γκίτκος δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει, ενώ στο 13’ και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ταχματζίδη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Η… απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 26’ με τον Μπολάτι, ο οποίος έκανε το εναέριο σουτ, έπειτα από μπαλιά του Πινδώνη, αλλά ο Τοπαλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ την ίδια… κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μπακαγιόκο στο 31’ με τον πορτιέρο της Αναγέννησης να διώχνει εκ νέου σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και στο 43’ ο Πινδώνης δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας, έπειτα από μπαλιά του Πετρόφ. Ωστόσο, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός ευτύχησε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του, έπειτα από φάουλ του Ογιαρμπίδε και προβολή του Παλαιολόγου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο, ήτοι με καλή στιγμή για την Αναγέννηση, μια και στο 48’ ο Ογκουνσότο έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Κουκουλέκη πέρασε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Γιενγκά, ο οποίος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και ο Τοπαλίδης με σωτήρια επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. Ότι δεν κατάφερε ο άσος των Βολιωτών στην προηγούμενη φάση, το πέτυχε στο 57’ όταν ο Κατσιαρός εκτέλεσε πλάγιο, ο Πινδώνης θέλησε να σουτάρει, δεν έπιασε σωστά το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Γιενγκά, ο οποίος με πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 72’ οι αριθμητικές ισορροπίες χάλασαν, καθώς ο διαιτητής του αγώνα Συμεωνίδης έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπολάτι, ο οποίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια…

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Γόγολος (46’ Παππάς), Παλαιολόγος, Πινδώνης, Μπολάτι, Πετρόφ, Ογιαρμπίδε, Μπακαγιόκο (90’ Κόλεφ), Γιένγκα (73’ Τσιάτσιος).

Αναγέννηση Επανομής: Τοπαλίδης, Παπατζίκος, Κουλίδης, Τσερκέζος, Νοστόσκι (65’ Κυζιρίδης), Ογκουνσότο, Σαμουηλίδης (73’ Αναστασίου), Μωυσίδης, Τζάνδαρης, Ταχματζίδης (78’ Μπαλασάς), Κουκουλέκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected