Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – Δύο μήνες στο νησί και τα έχει δει όλα!

Μεγάλη…εμπειρία η παρουσία του Μπάμπη Πετράκου στη Ζάκυνθο, αφού τα προβλήματα δεν λείπουν από το την ομάδα του νησιού. Εκτός των δεδομένων οικονομικών προβλημάτων αλλά και των αγωνιστικών, εμφανίστηκε πλέον και το γηπεδικό, αφού η ομάδα δεν μπορεί να προπονείται στο δημοτικό στάδιο περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα!

Έτσι αναγκάζονται παίκτες και τεχνική ηγεσία να πηγαίνουν στο πλαστικό των Αμπελοκήπων για προπονήσεις. Εκεί μάλιστα, δε μπορούν να κάνουν αργά προπόνηση αφού το χρησιμοποιούν ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος!

Έτσι χθες το πρωί ο τεχνικός της ομάδας Ζόραν Γέβτοβιτς ειδοποίησε τους παίκτες του να πάνε στη 1 μμ για προπόνηση κι όχι στις 4 μμ όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί αφού η πρωινή βροχή κατέστησε το δημοτικό στάδιο “απάτητο”.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το έργο του Σέρβου τεχνικού γίνεται ακόμη δυσκολότερο αφού δε μπορεί να δουλέψει όπως θέλει, ειδικά στο κομμάτι της τακτικής. Κι όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση μέσα στη Ζάκυνθο με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Βορρά της Γ΄ εθνικής.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο κ. Γέβτοβιτς είδε τον Τσιμπλίδη να προπονείται ατομικά, αφού ο γιατρός του συνέστησε να μην ανεβάσει ακόμη… στροφές.

Στα ευχάριστα η συμμετοχή κανονικά στην προπόνηση του Τσορμπατζίδη, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη, όμως η κατάστασή του είναι τέτοια που του επιτρέπει να αγωνίζεται κανονικά. Απόντες από το ματς της Κυριακής θα είναι σίγουρα οι Ψάρρης (πρόβλημα στο γόνατο) και Τσίτσης (τιμωρημένος με μία αγωνιστική).

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected