Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Η ενδεκάδα για Ολυμπιακό Βόλου

Χωρίς τον Δημήτρη Σπαθάρα θα παραταχθεί τελικά η ομάδα της Πέλλας στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Έδεσσα. Ο 25χρονος στόπερ των πρωτοπόρων δεν ξεπέρασε την ελαφριά θλάση και συνεχίζει τις θεραπείες του στη Θεσσαλονίκη, απουσιάζοντας από τις προπονήσεις.

Εκτός μάχης για την ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη θα μείνει και ο τιμωρημένος Φάμπιο, όπως και οι ανέτοιμοι Γιόγιος, Χαρμάνας και Αρβανιτόπουλος. Όσο για την ενδεκάδα, φαβορί για να ξεκινήσουν δείχνουν οι Λαμπάκης, Σκέμπης, Τσιάμης, Σερέτης, Χατζόγλου, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Στεργίδης, Φελίπε, Στεφανίδης και Καρακάσογλου, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Μπουτζίκος, Καρπαθάκης, Μπαξεβάνος και Σιδηρόπουλος. Εκείνο που προβληματίζει την Αναγέννηση είναι η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Έδεσσας και το τερέν θα χρειαστεί… πότισμα και «πάτημα», για να βελτιωθεί.

Τέλος, επανέρχονται στο προσκήνιο τα διοικητικά σενάρια στα Γιαννιτσά, αφενός από την πλευρά του άλλοτε αντιπροέδρου, Σάκη Καράμπελα και αφετέρου από τον πρόεδρο του Νέου Μυλοτόπου, Λευτέρη Κιοκπάσογλου, αλλά όπως φαίνεται η πλευρά του νυν προέδρου των κυανόλευκων, Λάκη Καραογλανίδη, δεν είναι διατεθειμένη να αποχωρήσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected