Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Η ενδεκάδα για Οδυσσέα Κορδελιού

Οριστικά χωρίς τον Κώστα Κώτσια θα παραταχθεί η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Οδυσσέα στο Κορδελιό. Ο 21χρονος στόπερ, που μάλιστα την Παρασκευή γιόρτασε τα γενέθλιά του, δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και έτσι τη θέση του στα μετόπισθεν, πλάι στον Φώτη Κισκαμπάνη, διεκδικούν οι Μπάμπης Λουιζίδης, Σάκης Βέντζιος και Κώστας Μανουσαρίδης.

Οι «ροσονέρι» θέλουν το «3Χ3», για να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή, ενώ η πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους Καρατζιοβαλή, Πιτσόκο, Αλμπάνη, Κισκαμπάνη, Λουιζίδη, Βέντζιο, Μανουσάκη, Προβατίδη, Παντελιάδη, Χαλιμπάκη και Λεπτοκαρίδη. Θέσεις διεκδικούν και οι Πασιαλής, Λιόνης, Πολιανίδης, Σακκάς, Κράββαρης, Παρμαξίδης, Μανουσαρίδης.

 Εξάλλου, με δηλώσεις στο «Αθλητικό Metropolis» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης ανέφερε αρχικά: «Πήραμε μία πρωτοβουλία οι δύο ομάδες και κάναμε μία συζήτηση για το παιχνίδι ώστε να μην ξανά γίνουν τα ίδια επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο χρόνια. Με την προηγούμενη διοίκηση του Οδυσσέα Κορδελιού δεν είχαμε συνεργασία ούτε φιλία και στο ποδόσφαιρο αυτό πρέπει να είναι αρχή όλων των ομάδων. Δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα και απλά μας χωρίζουν 90 λεπτά στο γήπεδο. Μιλήσαμε με την διοίκηση του Οδυσσέα και καταλάβαμε ότι οι απόψεις μας συμπίπτουν.

Οι σημερινοί διοικούντες του Κορδελιού θέλουν ότι και εμείς το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα ήθελα να πω ότι είναι μία νέα αρχή για την καλή σχέση των δύο ομάδων και να δείξουμε εμπράκτως ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον αγώνα της Κυριακής. Βέβαια εμείς θέλαμε και τον κόσμο μας μαζί όμως υπήρχε ένα έγγραφο από το υπουργείο αθλητισμού που τόνιζε ότι πριν από δύο χρόνια υπήρξαν σοβαρά προβλήματα με τα επεισόδια και το έλαβαν σοβαρά υπόψη τους».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected