Γενικά

Κόρινθος – Η πιθανή ενδεκάδα για Φωστήρα

Την Κυριακή η Κόρινθος υποδέχεται στον Συνοικισμό τον Φωστήρα και μετά την ήττα από τα Χανιά, θέλει πάση θυσία να πάρει τη νίκη. Ο Σωτήρης Αντωνίου θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της “Μπάρτσα” και όπως έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Για τη θέση του γκολκίπερ, προβάδισμα έχει ο Δημαράκης, ενώ το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα αναμένεται να συνθέσουν οι ΣπυρόπουλοςΠαππάς. Ο Φίλης θα παραμείνει στο αριστερό άκρο, ενώ δεξιά τη θέση διεκδικούν οι Ντερτιλής και Ματεντζίδης. Στη μεσαία γραμμή, στον άξονα επιστρέφει ο Λουμπαρδέας, με παρτενέρ τον Παπαευθυμίου, ενώ την τριάδα φαίνεται πως θα συμπληρώσει ο Πεχλιβανόπουλος, σε πιο προωθημένο ρόλο, με τον Ντα Σίλβα να μένει πιθανότατα στον πάγκο. Αναφορικά με την τριάδα στην επίθεση, οι Σαμπάνης (δεξιά), Κατσίκης (αριστερά) φαίνεται πως θα ξεκινήσουν στα άκρα, ενώ στην κορυφή προβάδισμα έχει ο νεαρός Αμπαδιωτάκης έναντι του Βραζιλιάνου Ντούντου.

Ο τεχνικός της Κορίνθου θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, μετά και την πρωϊνή προπόνηση του Σαββάτου. Πέρα από την τακτική, από την Τρίτη, οπότε και έπιασε δουλειά, ο Αντωνίου έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι. Εμψυχώνει σε κάθε ευκαιρία τους παίκτες του και περιμένει να “ματώσουν” μέσα στο γήπεδο, για να έρθει η νίκη, κόντρα στον Φωστήρα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected