Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Ατρόμητος Διαβατού 2-5

[slideshow]

Μία άνετη επικράτηση και μάλιστα με το ευρύ 5-2 πέτυχε ο Ατρόμητος Διαβατού στην έδρα της Θύελλας Στενημάχου και φιγουράρει πλέον μόνος στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζοντας το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα, ο οποίος με δηλώσεις του στο Imathia Sports News μετά το τέλος του αγώνα επέμεινε σε παλιότερες τοποθετήσεις του πως στόχος του Ατρόμητου είναι η γρήγορη παραμονή και η συμμετοχή πολλών νεαρών παικτών, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό με τον Σπανό, ο οποίος με σουτ έφτασε τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και έδωσε το…σύνθημα της αντεπίθεσης στους συμπαίκτες του. Ο…συνήθης ύποπτος Κώστας Κίτσας στο 24′ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και 6ο προσωπικό του, δίνοντας από νωρίς το σαφές προβάδισμα για τους “κυανόλευκους”. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Θύελλα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και με την αλλαγή του Σταμάτη Θ. με τον Σταμάτη Α., ο Γιάννης Γιάννου προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Το γκολ όμως ήρθε και πάλι από τον Ατρόμητο, όταν στο 67′ μετά από σέντρα σουτ του Καμπά, από τις κόντρες θα επωφεληθεί ο Ποζιάδης, που από κοντά θα γράψει το 0-3 για την ομάδα του.

Ο ίδιος παίκτης, πέντε λεπτά αργότερα, θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Το σκορ πλέον πήρε μεγάλες διαστάσεις, όμως η Θύελλα στη συνέχεια θα αντιδράσει και τα πετύχει δύο γκολ, τα οποία έδωσαν προσωρινά ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο Κυριάκος Γίδαρης αρχικά στο 75′ με πλασέ και ο Αδαμίδης δέκα λεπτά αργότερα, μείωσαν το σκορ στο 2-4, όμως τα λεπτά που απέμεναν δεν έδιναν πολλές ελπίδες στους “ερυθρόλευκους” για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Καρατάσιος στο 88′ για το τελικό 2-5.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους Ασβεστάρα και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενήμαχου : Θεοδωρίδης, Σταμάτης Π. (65′ Καρατζάς), Γκαντζίδης, Σταμάτης Θ. (57′ Σταμάτης Α.), Αγγελίδης (71′ Κελέσμιτος), Κώτελης, Αδαμίδης, Γιάννου, Γίδαρης Κ., Γίδαρης Δ., Παπαλεξίου.

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης, Ηλιάδης, Παγγούρας, Καμπάς (67′ Μαυρίδης), Σπανός, Καρατάσιος, Ψαλίδας (72′ Μπουντάνι), Κίτσας (70′ Σαρηγιανν’ιδης), Ποζιάδης, Τσακαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected