Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-0

[slideshow]

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, μετρώντας ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών, συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την προηγούμενη Τετάρτη με αντίπαλο τα Λευκάδια. Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου επικράτησε με 2-0 του σαφώς βελτιωμένου Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, ο οποίος είχε αρκετά καλή απόδοση, τηρουμένων των αναλογιών, ενώ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Μαλούτα, όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε ο Νίκος Σαλτουρίδης, μέλος της διοίκησης των Τρικάλων.

Με τη νίκη του αυτή ο Αχιλλέας πέρασε στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Φίλιππο Μελίκης. Οι “ασπρόμαυροι”, με νωπές τις δάφνες της μεγάλης πρόκρισης στα ημιτελικά με το εμφατικό 3-0 επί των Λευκαδίων και με την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα της Τετάρτης, προσπάθησε από το πρώτο λεπτό να επιβάλουν την κυριαρχία τους, αλλά ήταν φανερό πως το…μυαλό τους ήταν ακόμη σε εκείνο το παιχνίδι. Η ομάδα όμως του Χρήστου Μανσούρ αμύνθηκε εξαιρετικά και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια χωρίς να δεχτεί γκολ.

Τελικά στο 54′ ο Αχιλλέας θα…λύσει το γρίφο και θα πετύχει το 1-0 με το δεύτερο γκολ του Τοπαλίδη στο πρωτάθλημα. Ο δεξιός χαφ των “ασπρόμαυρων”, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του, έβαλε την ομάδα του μπροστά, διώχνοντας τα…σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από το γήπεδο του Νεοκάστρου. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο παίκτης του Αχιλλέα ξεκίνησε από θέση οφ-σάιντ, ήταν πλέον αναγκασμένοι να ρισκάρουν και να τα παίξουν όλα για όλα, ο Δημήτρης Καφές όμως στο 82′ με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ θα δώσει τη…χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους.

Μετά από σέντρα του Αλέξη Παπαδόπουλου, ο 33χρονος επιθετικός θα κάνει άψογο κοντρόλ και με ανάποδο ψαλίδι θα κάνει το 2-0, πετυχαίνοντας το 18ο γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους Κωστούλη και Μαυρόπουλο.

Συνθέσεις

Αχιλλεάς Νεοκάστρου : Δαμιανίδης, Χαραλαμπίδης, Βαλδήρ, Μηλιώτης Ε. (83′ Τσάκαλος Η.), Ξαφέτης, Τσέος, Λαμπριανίδης (66′ Σαμψωνίδης), Παπαδόπουλος Π., Τοπαλίδης, Καφές, Τσιούπρος (71′ Παπαδόπουλος Α.)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μιχαήλ, Μαγγανάρης, Αθανασιάδης Η., Μηνούδης, Κουκλάς, Παπαμιχαήλ, Σερμπίνης, Κίτσας, Σαλτουρίδης, Παπαδόπουλος (80′ Καραντουλαμάς), Αθανασιάδης Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected