Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Κεραυνός Επισκοπής 2-1

[slideshow]

Φως στο…τούνελ είδε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος χρειάστηκε εννιά αγωνιστικές για να γευτεί τη χαρά της νίκης. Στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, οι “πράσινοι” του Μιχάλη Αλεξιάδη νίκησαν τον σκληροτράχηλο Κεραυνό Επισκοπής με 2-1, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και έχοντας την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στο τέλος όμως τα…χρειάστηκαν, αφού οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα και η πίεση προς το τέλος από τα πιτσιρίκια του Χρήστου Δελητζάκη έβαλαν στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους, κάτι που τελικά δεν το πλήρωσαν.

Το διάστημα από το 30′ έως το 33′ έμελλε να είναι αυτό που έκρινε το παιχνίδι, καθώς ο Αγροτικός πέτυχε τα δύο γκολ, αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο του. Στο 30′ μετά από αδράνεια των Πρόιου και Τσεχελίδη στο κέντρο της άμυνας, ο Χρήστος Οικονόμου θα επωφεληθεί, θα πασάρει στον αμαρκάριστο Μπάμπο, ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να ανοίξει το σκορ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Κεραυνό, θα έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Κύπριος Εφραίμ, να…διεμβολίσει από δεξιά την άμυνα της Επισκοπής και να πετύχει το 2-0, μέσα σε αποθέωση από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Το γκολ αυτό αποδιοργάνωσε τους φιλοξενούμενους, ενώ ο σοβαρός όπως φάνηκε τραυματισμός του Γιάννη Ραφαηλίδη στο 57′ (σήμερα θα διαπιστωθεί η κατάσταση του αμυντικού του Κεραυνού) επηρέασε σημαντικά τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Παρόλα αυτά, μετά το 75′ η ουραγός της βαθμολογίας ανέβασε την απόδοση της και βγήκε στην επίθεση. Ο Αγροτικός κλείστηκε ανεξήγητα πίσω και δέχτηκε το γκολ από τον Γάτσο στο 90′, μετατρέποντας σε…θρίλερ τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

Το τελικό σκορ βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και η απόδοση στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργεί ελπίδες για μια καλύτερη συνέχεια. Ο Κεραυνός παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως όπως έχουμε επαναλάβει πολλές φορές, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Χρήστου Δελητζάκη για τη φιλότιμη προσπάθεια όλων των παιδιών.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης, Οικονόμου Χ., Μπάμπος, Οικονόμου Α., Τέτος, Καφές, Χαλμπαλάνοβ (69′ Σερασκέρης), Εφραίμ, Τσανασίδης (76′ Τσαουσίδης), Χαραλαμπίδης (61′ Δάλλας).

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Μάμαλης, Πρόιος, Ραφαηλίδης (57′ λτ Στογιάννος), Τσεχελίδης, Ταγκαλίδης, Φράγκης (68′ Καρυπίδης), Γκότσης, Θωμίδης (46′ Αράπης), Γάτσος, Δίγκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected