Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕΠ Βέροιας 1-2

Άλλος είχε τη…χάρη τελικά στο γήπεδο του Κλειδιού, αφού ο Εθνικός, παρόλο που ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τις ευκαιρίες να πετύχει πρώτος γκολ, εντούτοις η ΑΕΠ ήταν αυτή πήρε το “ροζ φύλλο” του αγώνα, με δύο γκολ του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου.

Το παιχνίδι μας θύμισε αρκετά το ματς Κυπέλλου της πρώτης φάσης ανάμεσα στους “κυανοκίτρινους” και τον ΦΑΣ Νάουσα στο γήπεδο της Ραχιάς. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου είχε την υπεροχή τότε αλλά η ΑΕΠ ήταν αυτή που πέτυχε τα γκολ και πήρε την πρόκριση.

Ο Θοδωρής Τέγος, ο οποίος παραχώρησε στην Ειρήνη Σωτηρίου την πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός του Εθνικού Κλειδιού (δείτε σχετικό βίντεο), παρέταξε την ομάδα με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς και με ξεκάθαρο στόχο να κάνει παιχνίδι κατοχής και να μην επιτρέψει τον αντίπαλο να δημιουργήσει. Στο πρώτο μέρος τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, με τους χαφ της ομάδας να βρίσκονται σε καλή μέρα και να τροφοδοτούν αρκετές φορές τους επιθετικούς.

Οι Φιρινίδης, Βουλτσίδης και Καϊμακαμίδης αντίστοιχα δεν μπόρεσαν σε ισάριθμες ευκαιρίες να σκοράρουν για την ομάδα τους, με τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο, να…πετάγονται πολλές φορές από τις θέσεις τους στις ευκαιρίες των “κυανόλευκων”.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, αφού στην πρώτη φάση της επανάληψης, ο Κατσιγιαννόπουλος θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και θα ανοίξει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών του Τάσου Ανθυμιάδη.

Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική, με τον Εθνικό να βγαίνει μαζικά στην επίθεση για την ισοφάριση. Οι “κυανόλευκοι”, δίνοντας…ρεσιτάλ αναποτελεσματικότητας, θα δεχτούν και το δεύτερο “σοκ”, στο 82′ και πάλι με τον Κατσιγιαννόπουλο, τέρμα το οποίο ουσιαστικά “κλείδωσε” την τεράστιας σημασίας νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Το μόνο που θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι είναι να μειώσουν το σκορ στο τελευταίο λεπτό με τον Βουλτσίδη.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους Παπαδάκη και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Παρασχόπουλος (67′ Καλυβιώτης Α.), Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος (73′ Στογιάννης), Μπενίσκος, Κιρκιλιανίδης, Καϊμακαμίδης, Βουλτσίδης, Φιρινίδης, Κεχαγιάς.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σιδηρόπουλος, Τζιβάρας Δ., Δημούλτσης (30′ Τζιβάρας Μ.), Γαλάνης (82′ Λάμπρου), Πίκος (67′ Σερασκέρης), Κατσιγιαννόπουλος, Ζυγουλιάνος, Κουτζημπασόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected