Α-Β-Γ Εθνική

Αμαζόνες Μεγάλων Καλυβίων – Βασίλισσες Θράκης 5-1

Σε …περίπατο μετέτρεψαν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση οι Αμαζόνες Μεγάλων Καλυβίων και επιβλήθηκαν με το επιβλητικό 5-1 επί της Βασίλισσας Θράκης. Το τρικαλινό συγκρότημα ήταν εμφανώς καλύτερο και πιο ποιοτικό από την ακριτική ομάδα, πήρε κεφάλι στο σκορ από το 7′ με γκολ της Μαργαρίτη ενώ στο 38′ η Καλαντζή πέτυχε με σουτ το 2-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ η Μητσογιάννη με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ πέντε λεπτά αργότερα 60’ οι φιλοξενούμενες  μείωσαν σε 3-1 με απ ευθείας χτύπημα φάουλ. Από εκεί και πέρα οι αθλήτριες των Αμαζόνων  πίεσαν επιδιώκοντας να διευρύνουν το έυρος της διαφοράς και τα κατάφεραν  στο 65’ όταν  η Ντούσκα με σουτ πέτυχε το 4-1.  Στον επίλογο της αναμέτρησης (88‘)  ήταν η σειρά της Σίσκου να χριστεί σκορερ και με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Αμαζόνες: Παπαδοπούλου, Ράκου (58’ Ματζώρου), Μαγκούτη, Σακκά, Σίσκου, Μαργαρίτη Β (65’ Τζουβάρα), Μαργαρίτη Π, Καλατζή, Καψάλη, Μητσογιάννη (85’ Τσόλα), Ντούσκα.

Βασίλισσες Θράκης : Χατζοπούλου, Χατζηαντωνίου, Τσακιρίδου (80’ Κρουστάλλη), Τσια, Ναλμπάντη, Κομήτη, Λαζαρίδου, Μετοικίδου (35’ Καρακατσάνη Μ.), Τοπαλίδου (55’ Πολυζωϊδου), Στεφανίδου, Κατσαρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected