Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδος – Ορμή Λουξ 20-20

Την προετοιμασία της, με ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στην Ορμή Λουξ (20-20), ολοκλήρωσε η Εθνική χάντμπολ γυναικών, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Για το «γαλανόλευκο» αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τέσσερα γκολ πέτυχε η Στρατάκη (όσα και η Μούρνου για την Ορμή), ενώ από τρία πρόσθεσαν οι Καζάκη και Βαφειάδου. Η Μάρθα Λογδανίδου σκόραρε 2 τέρματα, ενώ ήταν πολύ αποτελεσματική στα αμυντικά της καθήκοντα.

Τα δεκάλεπτα: 2-3, 4-4, 10-8 (ημχ.), 14-14, 17-17, 20-20

Ελλάδα : Λέκκα, Βασιλειάδου, Ποιμενίδου 1, Νούλα, Χρυσή, Χατζηπαρασίδου 2, Παπαδοπούλου 2, Μάστακα 1, Λογδανίδου 2, Κοτσαμπουικίδου, Καζάκη 3, Μαυρογεώργη, Στρατάκη 4, Παρασκευαϊδου, Δημητρίου 2, Βαφειάδου 3, Παπανικολάου.

Ορμή : Κασάπη, Κορομηλά, Καράγιωργα 1, Νούσια 1, Έλληνα 5, Πένεφ 1, Μίσκοβιτς, Δημητρίου 4, Μούρνου 4, Χαλά, Ευαγγελίδου 3, Ματαρόνα 1.

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωκράτης Βακάλης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, σχολίασε: «Σχεδιάσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής και την ισόποση κατανομή κόπωσης. Το πρώτο μέλημα μας είναι η ξεκούραση. Η ομάδα στέκεται καλά, έχει αποκτήσει δομή στο παιχνίδι της και κάποια λαθάκια που επισημάναμε ήταν σε λεπτομέρειες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια και είμαστε ψυχωμένοι και αισιόδοξοι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί την Τετάρτη (28/11, 15:00) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό το Παρτιζάνσκε της Σλοβακίας, όπου θα κοντραριστεί με τη διοργανώτρια χώρα, την Ελβετία και την Φινλανδία.

Η 16μελής αποστολή απαρτίζεται από τις: Κοτσαμποικίδου, Μαυρογεώργη Ν., Παπανικολάου (Νέα Ιωνία), Παπαδοπούλου Μ., Παρασκευαϊδου, Χατζηπαρασίδου (Μέγας Αλέξανδρος), Βαφειάδου, Λογδανίδου, Νούλα, Στρατάκη (ΠΑΟΚ), Δημητρίου, Μάστακα, Ποιμενίδου (Πρωτοπόροι), Λέκκα (Ιωάννινα), Βασιλειάδου (Ντος- Ολλανδία), Καζάκη (Βέιμπερν- Γερμανία).

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected