Γενικά

Ζάκυνθος – Κανονικά με Τύρναβο, παρελθόν ο Σιάννης!

Όπως έγινε γνωστό σήμερα η ομάδα της Ζακύνθου θα μεταβεί κανονικά στον Τύρναβο για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στην τοπική ομάδα.
Η διοίκησης της Ζακύνθου κατέβαλλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να ξεπεραστεί το θέμα της καταβολής μέρους του ποσού που απαιτούνταν ώστε να καλυφθεί η προσφυγή του ποδοσφαιριστή Στεφανή και να οριστεί το ματς από την Ένωση. Έτσι το ματς ορίστηκε κανονικά για τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 3 μμ.
Όλα τα υπόλοιπα ματς έχουν ημερομηνία διεξαγωγής Κυριακή 2/11, όμως το ματς της Ζακύνθου στον Τύρναβο θα γίνει Δευτέρα κι αυτό γιατί η ομάδα του Τίρναβου παίζει Πέμπτη για το κύπελλο Ελλάδος κόντρα στην Κέρκυρα.
Παρελθόν ο Σιάννης
Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί όπως όλα δείχνουν ο επιθετικός Άγγελος Σιάννης, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ήταν στη χθεσινή προπόνηση, ούτε και σε αυτή της Δευτέρας.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για λύση συνεργασίας των δύο πλευρών, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Σιάννης είχε συμμετοχή σε όλα τα ματς φέτος (5 πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου).
Στον αγωνιστικό τομέα σήμερα με προπόνηση αυτή την ώρα συνεχίζεται η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς,  στο οποίο ο Δημήτρης Μαγκαφίνης δεν υπολογίζει το Βυθούλκα και τον Ψάρρη που είναι τραυματίες.
*ioniansports.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected