Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 3-0

Έχει βαλθεί να…τρελάνει κόσμο ο φετινός Ατρόμητος Διαβατού, αφού 13 αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα αήττητος! Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα παρουσιάζει εξαιρετική σταθερότητα φέτος, ενώ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, δείγμα της πολύ καλής λειτουργίας της ομάδας, τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, οι “κυανόλευκοι” δημιούργησαν πολλές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, ενώ αν δεν υπήρχε ο εξαιρετικός Ξενιτίδης κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα, το σκορ θα είχε μεγαλύτερες διαστάσεις. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιάννης Ποζιάδης (φτάνοντας τα 6 στο πρωτάθλημα) για τους γηπεδούχους, ενώ ο Σάκης Παγγούρας πέρασε στον αγώνα και τον 19χρονο Μαυρίδη, επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα του Imathia Sports News, πως τη φετινή χρονιά θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που διαθέτει το ρόστερ του Ατρομήτου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και ίσως να τα κατάφερναν σε μία-δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 1-0 μέχρι το 85′. Οι πολλές απουσίες όμως σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν οι ανασταλτικοί παράγοντες για να πάρουν οι “πράσινοι” κάτι καλό από τον χθεσινό αγώνα.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για τους γηπεδούχος (9′ Ποζιάδης, μετά από σέντρα του Σπανού), γκολ που “έλυσε” τα πόδια των παικτών του Ατρομήτου και στη συνέχεια, δίνοντας χώρο και παίζοντας με αντεπιθέσεις, έγιναν πολύ επικίνδυνοι για τα καρέ του Ξενιτίδη. Ο τερματοφύλακας όμως του Απόλλωνα είπε “όχι” σε ισάριθμες ευκαιρίες των Σπανού, Ποζιάδη και Καρατάσου και το παιχνίδι έδειχνε πως θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το δεύτερο γκολ του Ποζιάδη στο 85′ έδιωξε τα…σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από το γήπεδο του Ατρομήτου, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας-έκπληξης του πρωταθλήματος. Το τελικό 3-0 πέτυχε με κεφαλιά ο Λιλιόπουλος (το πρώτο του φέτος), διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.

Με τη νίκη του αυτή η ομάδα του Διαβατού προσπέρασε τον Φίλιππο Μελίκης που είχε ρεπό και…εγκαταστάθηκε στην πρώτη θέση, την οποία μοιράζεται με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου. Στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στην Επισκοπή με αντίπαλο τον Κεραυνό, ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις των “κυανόλευκων” για τον πρώτο γύρο, καθώς την 15η αγωνιστική ακολουθεί το προγραμματισμένο ρεπό.

Ο Απόλλωνας των Γιώργου Σπυριδωνίδη και Σάκη Παπατάνου παρέμεινε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι νίκες και γενικά οι ανακατατάξεις των ομάδων που ακολουθούν στη χθεσινή αγωνιστική, δημιουργεί μία ανασφάλεια στους “πράσινους” ενόψει της συνέχειας, αν και με τις φετινές εμφανίσεις έχει αποδείξει πως δύσκολα θα κινδυνέψει.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Τσικανόπουλος, Μπουντάνι, Καμπάς, Παγγούρας, Ηλιάδης (54′ Μαυρίδης), Ψαλίδας (46′ Κουτσιάδης), Καρατάσος, Τσακαλίδης, Ποζιάδης, Σπανός, Σαρηγιαννίδης (67′ Λιλιόπουλος).

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ξενιτίδης, Τσιότσιος, Σερέτης, Μπαξεβάνης Μ., Τρούπκος, Καρολίδης, Σαντίνι (46′ Μπαξεβάνης Δ.), Βύζας, Γουλσουζίδης, Μαγγίζης (70′ Μηνόπουλος), Παπαδίνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected