Διάφορα

Βέροια Κ17 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 1-2

Βέροια Κ17 (2)

Μαγική εικόνα αποτελεί το χθεσινό αποτέλεσμα για τη Βέροια Κ17. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη αδικείται από το αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έπαιξε με αντεπιθέσεις και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους και οι λιγοστοί φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων απογοητεύτηκαν με την εξέλιξη του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη “βασίλισσα”, αφού μόλις στο 6ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζιου από τον Βένο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπαδόπουλος, ο οποίος άνοιξε το σκορ μέσα σε αποθέωση. Η Βέροια δεν κλείστηκε για να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο αλλά Λαζόπουλος, Πέικος και Μάντζιος αστόχησαν σε ισάριθμες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος ήρθαν κυριολεκτικά τα “πάνω-κάτω” για τους γηπεδούχους. Αρχικά στο 60′ ο Γιάκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αργυρόπουλου και στο 80′ ο Σούλας θα ντυθεί…ήρωας για τους “κυανόλευκους”, δίνοντας την ανέλπιστη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελιτζανίδης, με βοηθούς τους Παπαδάκη και Γιάντση. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο κ. Τσιλογιάννης.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Αργυρόπουλος, Μπόσκος, Κουλπαλίδης, Νικολόπουλος, Στριμπίνος, Ρογγότης (85΄Πινακούδης), Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Πέικος, Κιόρτσης, Λαζόπουλος (60΄ Μελικιώτης).

ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 : Κολιοφόυκας, Τσιρώνης, Λιάρος (86΄Παπαγεωργίου Σ.), Βένος (55΄ Σούλας), Μάγκος, Σπαλιάρας, Φαρμάκης, Πότσης, Μπιτσιόλης (70΄ Μπαλασίας), Γιάκος (90΄ Παπαγεωργίου Τ.), Νούργιας (65΄ Παππάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected