Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – ΠΑΟΚ Κ20 0-0

ΒΕΡΟΙΑ Κ20Με λευκή ισοπαλία έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες Νέων Κ-20 της Βέροιας και του ΠΑΟΚ, στο Ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων, στα πλαίσια της  13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου (με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη δίπλα του στον πάγκο) έπαιξε ως ίσος προς ίσος την ομάδα του ΠΑΟΚ, που στο φετινό πρωτάθλημα έχει μόνο μία ήττα από τον Ολυμπιακό.

Οι ασπρόμαυροι του Κυριάκου Αλεξανδρίδη (παρόν και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Σταύρος Σαράφης), μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην Παιανία και την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, έμειναν μακριά από τη νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Η σωστή αμυντική λειτουργία της Βέροιας και η αποτελεσματική αναχαίτιση των αντίπαλων επιθετικών, μπλόκαραν τα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων, ενώ οι παίκτες ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως θα γινόμασταν μάρτυρες μιας ιστορικής νίκης.

Για το Imathia Sports News βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο οι Αργύρης Τσιγγενόπουλος, Ειρήνη Σωτηρίου και Χριστίνα Παπαδοπούλου και σας μεταφέρουν πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο με τις λιγοστές φάσεις του αγώνα.

Βέροια Κ20 : Βόλτσης, Σούρλας, Πέικος, Σιμηχανίδης, Σίμος Ε. (54’ Κοσκερίδης), Αλιατίδης, Σκαθαρούδης (65’ Σίμος Ν.), Ντόγος, Μάνος (73’ Τακίδης), Στασινόπουλος, Παρσόπουλος.

ΠΑΟΚ Κ20 : Μελίσσας, Μπαντάνης, Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Πουγγουράς (58′ Ταουσιάνης), Τουμανίδης, Γεωργιάδης (68′ Κωνσταντινίδης), Πολύζος, Ανδριόπουλος (75′ Κουλούρης), Παπαδόπουλος, Σαββίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected