Κατηγορίες
Basket

Γιώργος Τραπεζανλίδης : “Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθώ να φτιάξω μια ομάδα με μέλλον”

τραπεζανλίδης

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας κος Γιώργος Τραπεζανλίδης, με αφορμή την εχθρική διαιτησία στο παιχνίδι με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Αναλυτικά αναφέρει:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ για την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε στον σημερινό αγώνα. Παρόλα αυτά σήμερα κατάλαβα για μια ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει λόγος οι επαρχιακές ομάδες να αγωνίζονται να δημιουργήσουν ομάδες που να πρωταγωνιστούν στις μεγάλες κατηγορίες.

Θεωρώ ότι όποιος παρακολούθησε το σημερινό παιχνίδι θα μπορούσε να καταλάβει ότι το διαιτητικό δίδυμο με τις αποφάσεις του κατάφερε να διαμορφώσει (αλλοιώσει) το αποτέλεσμα του αγώνα όπως και στο παιχνίδι μεταξύ Φιλίππου Βέροιας – Ηρακλή στις 11/11/2012.

Ενδεικτικά αναφέρω για το σημερινό παιχνίδι ότι : Τουλάχιστον 10 φορές οι μαχητες-φιλιπποςδιαιτητές ζήτησαν να σκουπιστεί το τερέν διακόπτοντας έτσι το ρυθμό του παιχνιδιού. Τουλάχιστον 4 φορές διέκοψαν το παιχνίδι γιατί δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με την γραμματεία. Μια φορά διακόπηκε το ρεύμα του γηπέδου κάνοντας 10 λεπτά να επανέλθει ο φωτισμός. Τι άλλο να πούμε για να καταλάβει κανείς ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία.

Μετά από 6 χρόνια σε αυτή την ομάδα ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθώ να φτιάξω μια ομάδα με μέλλον, διότι τα πράγματα στο χώρο έχουν από πριν αποφασιστεί.

Και αν θεωρούν οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι του αθλητισμού ότι πρέπει να υπάρχουν ομάδες στις μεγάλες κατηγορίες οι οποίες να έχουν ΜΟΝΟ το όνομα και όχι τις δυνατότητες τότε και εγώ με την σειρά μου παροτρύνω όλους τους επιχειρηματίες της επαρχίας που ξοδεύουν λεφτά ΜΟΝΟ από την τσέπη τους να μην ασχολούνται με το άθλημα τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα.

Εύχομαι μετά από αυτήν διαμαρτυρία να αφυπνιστούν οι παράγοντες του αθλητισμού γιατί στο τέλος δυστυχώς το μπάσκετ θα καταλήξει με μια μόνο κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν μόνο ομάδες που κάποιοι επιθυμούν.»

Με τιμή

Γιώργος Τραπεζανλίδης
(πρόεδρος Διοικούσας επιτροπής μπάσκετ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected