Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Ηρακλής – Καβάλα (1-0) Βασικοί Γελαδάρης, Μαραγκός

ηρακλής-καβαλαΜία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Νέστορα Στεφανίδη ήταν αρκετή για να χαρίσει στον Ηρακλή τη νίκη επί της Καβάλας στο Καυτανζόγλειο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ηταν η πρώτη νίκη μετά από τρεις εβδομάδες για τον «Γηραιό» που μπορεί να αγνοούσε την ήττα, δεν έβλεπε ωστόσο ούτε το χρώμα της νίκης. Η επικράτησή του κάθε άλλο παρά ήταν εύκολη, καθώς η Καβάλα ήταν επικίνδυνη αντίπαλος και παρά το γεγονός ότι ο «Γηραιός» δημιουργούσε ευκαιρίες δεν μπορούσε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο δύο σουτ του Γεωργίου στο 17’ και του Λόπεθ στο 20’ βγήκαν μόλις άουτ. Στο 16’ ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Στεφανίδη αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Τελικά, με την εκπνοή του ημιχρόνου ο «Γηραιός» μπήκε μπροστά στο σκορ χάρη στο εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη στο 44’ μετά από ανατροπή του Μπανγκουρά.

Στην επανάληψη η Καβάλα μπήκε δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσει και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Ντιέ που ακολούθησε εξίσου μεγάλη επέμβαση από τον Χουάντερσον με τον τερματοφύλακα του «Γηραιού» να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Μια ακόμα ευκαιρία είχε η Καβάλα να ισοφαρίσει στο 80’ αλλά παρόλο που ο Χουάντερσον είχε εξουδετερωθεί το σουτ του Ενσαλίβα βγήκε μόλις άουτ.

Ηρακλής : Χουάντερσον, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Λόπεθ, Μίχος, Φερνάντεζ, Παληγεώργος, Γεωργίου, Μπανγκουρά, Σουλίδης, Στεφανίδης.

Καβάλα : Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Ντιέ, Χλωρός, Αναστασόπουλος, Ντος Σάντος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected