Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Καψόχωρας 1-0

Τοπικό ντέρμπι του Ρουμλουκιού στο γήπεδο του Κλειδιού, ένα παιχνίδι όμως ανούσιο και χωρίς πολλές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν την μοναδική κλασική ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και επικράτησαν των αντιπάλων τους, στην επιστροφή του Χρήστου Τερζίδη στο Κλειδί, τρεις εβδομάδες μετά την αποχώρηση του.

Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου πέτυχε την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα και οι 22 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει, της δίνουν…μαξιλαράκι για τη συνέχεια, αφού είναι δύσκολο με αυτή τη συγκομιδή να κινδυνέψουν. Από την άλλη, η ομάδα της Καψόχωρας, που για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε μακριά από τη νίκη, εκτός της δυσχερής θέσης στο βαθμολογικό πίνακα, έχει μαζί με τον Φίλιππο Μέσης τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 9 γκολ σε 14 αγώνες.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αφού ήταν φανερό πως όποιος πετύχαινε το γκολ θα έφευγε και νικητής από το γήπεδο. Οι «κυανόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια των αμυντικών στο 31’ και με τον Κωστόπουλο πέτυχαν το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και από τις δύο πλευρές ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Οι «κιτρινόμαυροι», στους οποίους είναι φανερό πλέον το άγχος στις κινήσεις τους, προσπάθησαν να βγουν μπροστά στο δεύτερο μέρος, ρίσκαραν αρκετά, όμως η σωστή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων απέτρεψε κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους Ασβεστάρα και Παυλίδη.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Φιρινίδης (82’ Στογιάννης), Παρασχόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Κιρκιλιανίδης, Μπενίσκος, Τοπούζης, Περηφανόπουλος, Κεχαγιάς (75’ Χαϊκάλης), Κωστόπουλος (84’ Δημητριάδης), Καϊμακαμίδης.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Χατζόπουλος, Καρκαμάνης, Μουσκεφτάρας, Πολυζόπουλος, Νιάκας, Διτσόλας, Σταμούλης, Πιπιλιάρης, Παπαδιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected