Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Ατρόμητος Διαβατού 0-1 (+στιγμιότυπα)

Άλλο ένα…over για τον Ατρόμητο Διαβατού, ο οποίος (έχουμε γίνει πλέον κουραστικοί…) έχει βαλθεί να…τρελάνει κόσμο φέτος με τα επιτεύγματα του! Εκτός της ευρείας νίκης στην Επισκοπή με αντίπαλο τον Κεραυνό, έφτασε τα 34 γκολ στο πρωτάθλημα (δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά τον Φίλιππο Μελίκης), ενώ παραμένει αήττητος για έναν ολόκληρο γύρο στο πρωτάθλημα (την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό).

Εντυπωσιακό επίσης το γεγονός πως στην πρώτη δεκάδα των σκόρερς βρίσκονται τρεις παίκτες των «κυανόλευκων» (Κίτσας 9, Σπανός 8, Ποζιάδης 7), δείγμα της μεγάλης ευστοχίας των παικτών, που προέρχεται ομολογουμένως από την πολύ καλή λειτουργία της ομάδας γενικότερα.

Κι όμως, στην αρχή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα απέναντι στον άκρατο ενθουσιασμό των παικτών του Χρήστου Δελητζάκη, οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση. Δύο φορές ο Γάτσος και μία ο Καρυπίδης δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους και σκορπώντας ενθουασιασμό στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Επισκοπής.

Όμως η εμπειρία των παικτών του Σάκη Παγγούρα, λειτούργησε ευεργετικά στη συνέχεια και μέσα σε 3 λεπτά, το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά. Στο 38’ ο Μαυρίδης αρχικά πέτυχε το 0-1 (ωραία κίνηση του Κίτσα από δεξιά, η μπάλα περνά παράλληλα από το τέρμα και ο επερχόμενος Μαυρίδης, με εξουδετερωμένο τον Δημητρίου πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα) και στο 41’ ο Ποζιάδης με σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 0-2, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χρήστος Δελητζάκης πέρασε στον αγώνα τους Καραντώνη και Λύτη, αμφότεροι…βενιαμίν της ομάδας, αποδυκνείοντας πως στην Επισκοπή έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα από το μηδέν και τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια.

Το 0-3 πέτυχε ο Κώστας Κίτσας στο 51’, ενώ και ο Παγγούρας θα χριστεί σκόρερ στο 69’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, που παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα, ελέω του ρεπό της επόμενης αγωνιστικής.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Δίγκας, Τσεχελίδης, Ραφαηλίδης (60’ Καραντώνης), Στογιάννος, Γιάτσος, Μάμαλης, Τσαγκαλίδης (76’ Λύτης), Χαραλαμπίδης, Καρυπίδης (52’ Φράγκης), Θωμίδης Γ.

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Κλάψης (58’ Μπουντάνι), Καμπάς, Παγγούρας, Ηλιάδης, Ψαλίδας, Καρατάσος, Ποζιάδης (68’ Τσακαλίδης), Σπανός, Κίτσας (62’ Κουτσιάδης), Μαυρίδης.

δείτε εδώ φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected