Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Γκίμας : “Αξίζουμε το πρωτάθλημα”

γκιμαςΤην άποψή του πως ο Φίλιππος Βέροιας είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής εξέφρασε ο Δημήτρης Γκίμας.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, αναφέρθηκε στην τελευταία νίκη επί του πρωτοπόρου Στρατωνίου, αλλά και τη διαιτησία. Μίλησαν επίσης, ο Αλέξανδρος Ράπτης, ο Γιώργος Μπρόζος και ο Κώστας Πάλλης.

Αναλυτικά τα όσα είπαν

Δημήτρης Γκίμας: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία. Κερδίσαμε μια ομάδα η οποία προερχόταν από σερί 5-0, είχε καλή ψυχολογία και κανένα άγχος. Κάναμε καλό παιχνίδι στην άμυνα και πιστεύω ότι μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αν και δεν είναι αποτελεσματική κι αυτό γιατί δεν μας έχει δώσει τις νίκες που θα θέλαμε. Αυτό σημαίνει πως θέλουμε ακόμα αρκετή βελτίωση, και στην άμυνα και στην επίθεση. Βέβαια, αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με τους Κασαμπαλή, Ορφανό και Τριχόπουλο, κάνοντας τις προπονήσεις μας να μην είναι ολοκληρωμένες, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι μας αξίζει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο Φίλιππος είναι η καλύτερη ομάδα και θα είναι αυτός που στο τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα.

Όσο αφορά στη διαιτησία και την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος δεν αφορά στο παιχνίδι με του Μαχητές, αλλά την ανομοιομορφία των σφυριγμάτων σε πολλά παιχνίδια μας. Βλέπω ότι στις εννέα αυτές αγωνιστικές κάποιες ομάδες τις σέβονται περισσότερο, κάποιες λιγότερο, ενώ η δική μας δεν έχει τύχει κάποιου σεβασμού. Παρ’ όλα αυτά εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και το πρωτάθλημα πιστεύω θα κριθεί στο τέλος και στις λεπτομέρειες».

Αλέξανδρος Ράπτης: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και σε κάθε εμφάνιση πρέπει η ομάδα να εμφανίζεται καλύτερη. Δυστυχώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε κι έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Συνεχίζουμε, δεν κάναμε τίποτα παρά μία νίκη παραπάνω. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι συνεχώς δίπλα μας, γιατί μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει χωρίς τον κόσμο δεν πάει πουθενά».

Γιώργος Μπρόζος: «Το Στρατώνι είναι πολύ καλή ομάδα, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Αυτό που έχει σημασία και κρατάμε είναι η νίκη. Κοιτάμε το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Ιωνικό Ιωνίας, ελπίζοντας πάντα στην νίκη για να συνεχίσουμε μετά τα Χριστούγεννα δυνατά και να εκπληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο κόσμος, που τον θέλουμε και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Κώστας Πάλλης: «Προσπαθούμε να βρούμε σταθερό ρυθμό στην πορεία του πρωταθλήματος. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα, με συνέπεια να επηρεαστεί η ψυχολογία μας. Η νίκη μας απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα ήταν δίκαιη. Για κάποιο διάστημα κάναμε κοιλιά, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε στα παιχνίδια μας, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες και να ανεβούμε βαθμολογικά».

*filipposbc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected