Super League 1

Βέροια – Δύο προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού

κοστλι2Η προετοιμασία της «Βασίλισσας του Βορρά» συνεχίζεται με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να προβληματίζεται για την κατάσταση δυο εκ των βασικών παικτών του.

Ο λόγος για τον Κόστλι και τον Εβέρτον που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και δεν πήραν μέρος στην σημερινή προπόνηση. Ο πρώτος είναι κλινήρης ενώ ο δεύτερος έχει θλάση στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση της Κυριακής (15/12) με τον Παναθηναϊκό να καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.

Πέραν των δυο αυτών παικτών, ο τεχνικός της Βέροιας δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τιμωρημένο Καλογέρη. Έτσι, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συνεχίζει τις δοκιμές για το αρχικό σχήμα της ομάδας του κόντρα στο «τριφύλλι» και στη μεσημεριανή (15:30) προπόνηση του Σαββάτου (15/12) θα αποφασίσει για το πώς θα παρατάξει τη Βέροια.

Δημήτρης Καλαϊτζίδης : “Θελουμε βαθμούς με ΠΑΟ”

Ο τεχνικός της Βέροιας υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να δώσει τα πάντα κόντρα στους «πράσινους» έτσι ώστε να πάρει βαθμολογικά οφέλη αλλά και να αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βέροια υπογράμμισε ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας του είναι τέτοια που δεν της επιτρέπει άλλες απώλειες βαθμών, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως στις προτεραιότητες του ίδιου και των ποδοσφαιριστών του είναι να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καλαϊτζίδη

«Αφενός η βαθμολογική θέση της ομάδας και αφετέρου η αξία και η δυναμική του αντιπάλου μας ορίζουν τις αγωνιστικές προτεραιότητες και τα κίνητρά μας στον αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό.

Πρωτίστως θα διεκδικήσουμε να έχουμε βαθμολογικά οφέλη για να απομακρυνθούμε το συντομότερο δυνατόν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, που βρέθηκε η ομάδα από τα αποτελέσματα του πρώτου τρίτου της σεζόν.

Παράλληλες προτεραιότητες, η διατήρηση του υψηλού επιπέδου προσπάθειας και αγωνιστικής πειθαρχίας, στοιχεία που χαρακτήρισαν την ομάδα στους τρείς προηγούμενους αγώνες μας, και επιβεβαίωση της αγωνιστικής δυναμικής που δημιουργεί η Βέροια και της αξίας των ποδοσφαιριστών της.

Και σε αυτήν την προσπάθεια μας εκτιμώ ότι θα είναι όπως πάντα υπερπολύτιμη η βοήθεια των φιλάθλων μας, οργανωμένων και μη».

*veriafc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected