Γενικά

Βασίλης Γιαουτζής : “Να σταματήσουμε το αήττητο της Καλαμαριάς!”

fan18Επικοινωνήσαμε χθες με τον Βασίλη Γιαουτζή, ένα 24ωρο μετά τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο μέσος του Αιγινιακού τόνισε πως το παιχνίδι με τον “δικέφαλο” ήταν μια γιορτή για τους ίδιους και πως το επερχόμενο ματς με τον Απόλλων Καλαμαριάς είναι πιο σημαντικό για την ομάδα. Ας δούμε τι είπε ο πρώην παίκτης των Λευκαδίων στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο και στο Imathia Sports News :

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ : “Ήταν πραγματικά μια γιορτή για την ομάδα του Αιγινιακού. Όλοι οι παίκτες είχαν στόχο να το ευχαριστηθούν και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το οποίο κατά γενική ομολογία κρίνεται δίκαιο, η ομάδα αλλά και οι παίκτες, κυρίως οι νεότεροι, κέρδισαν σε εμπειρίες”.

Για την δική του συμμετοχή και αν ένιωσε δέος λόγω του ονόματος του αντιπάλου : “Το χάρηκα πραγματικά, άλλωστε όπως είπα αυτό είχαμε ως στόχο. Θεωρώ ότι μόνο κέρδος μπορείς να αποκομίσεις από αυτά τα παιχνίδια, ειδικά όταν ακολουθεί και η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας”.

Για το ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς : “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια δυνατή ομάδα που έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να ανακόψουμε το νικηφόρο σερί των αντιπάλων μας και να πετύχουμε μια πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη”.

*φωτ. paokfc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected