Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Κώστας Τάνης : “Περνάω όμορφα στην Κόρινθο”

 Τανης Κώστα

Επικοινωνήσαμε χθες με τον Κώστα Τάνη, ο οποίος μας μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στην ομάδα της Κορίνθου αλλά και για τη καινούρια του ζωή μακριά από την Ημαθία. Ας δούμε τι είπε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο και στο Imathia Sports News :

Για την ομάδα και τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του : “Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και ειδικά μετά τη νίκη με τη Γλυφάδα, η ψυχολογία στα αποδυτήρια βρίσκεται στο ζενίθ. Η αλλαγή προπονητή λόγω των άτυχων αποτελεσμάτων επέφερε την αλλαγή αυτή, η οποία είναι ορατή στον αγωνιστικό χώρο και καταφέρνουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

Για τη νέα του ζωή στην πόλη της Πελοποννήσου : “Περνάω πολύ όμορφα στην Κόρινθο και είναι μια ευχάριστη εμπειρία αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη πρόκληση, αφού πρώτη φορά αγωνίζομαι μακριά από τα πάτρια εδάφη. Θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή και μόνο κέρδος μπορώ να αποκομίσω από τη συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα της Football League 2″.

Για τον στόχο της ομάδας αλλά και τον προσωπικό του : “Αρχικός μας στόχος είναι οι νίκες στα δύο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Προοδευτική και Αχαρναϊκό, γιατί θεωρώ πως αν τα καταφέρουμε θα έχουμε βάλει στέρεες βάσεις για να βρεθούμε στις υψηλές θέσεις. Θα είναι άλλωστε και το ιδανικότερο φινάλε για το 2012, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε από τις αρχές Ιουλίου όταν ξεκίνησε η προετοιμασία”.

φωτ. από korinthosfans.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected