Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕΠ Βέροιας 2-0

Συνεχίζει το εντυπωσιακό της σερί η ΑΕ Χαρίεσσας, κερδίζοντας αυτή τη φορά την ΑΕΠ Βέροιας, σε έναν αγώνα που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε αρκετά και τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν για άλλο ένα παιχνίδι να σκοράρουν και επικράτησαν των αντιπάλων τους, οι οποίοι είχαν ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να πετύχουν ένα τέρμα, που θα τους έβαζε στο παιχνίδι και θα διεκδικούσαν το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μάλιστα  έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 4’ με τον Φωτιάδη, ο οποίος στο 19’ έπαθε υποτροπή σε παλιότερο τραύμα και αντικαταστάθηκε από τον Χουδαβερδόγλου. Δύο λεπτά αργότερα όμως (21’) θα έρθει το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους, με δράστη τον Δραγουμάνο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Μέχρι την ανάπαυλα, η ΑΕΧ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και είχε άλλες 2-3 καλές περιπτώσεις για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη η ΑΕΠ ανέβασε την απόδοση της, πήρε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Αντιφάκου, χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Ότι δεν έκαναν οι Κατσιγιαννόπουλος και Ζυγουλιάνος σε ισάριθμες φάσεις, το πέτυχε ο Δημήτρης Καρασαρίδης στο 80’, δίνοντας το τελικό…χτύπημα στους «κυανοκίτρινους», κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για τους γηπεδούχους και προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στη φετινή συγκομιδή της ομάδας

Συμπέρασμα

Εντυπωσιακή η φετινή ΑΕ Χαρίεσσας, η οποία συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, παρόλο που αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Χθες ήρθε να προστεθεί και η υποτροπή στον δικέφαλο για τον Βασίλη Φωτιάδη, ενώ και ο Χουδαβερδόγλου που τον αντικατέστησε, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 67’, δίνοντας τη θέση του στον επίσης τραυματία Κανδηλίδη, ο οποίος όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν θα χρειαστεί χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραύματος.

Οι φιλοξενούμενοι του Τάσου Ανθυμιάδη δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Χαρίεσσας και συνεχίζουν πλέον έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη συγκομιδή όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών, έτσι ώστε να αποφύγουν να μπουν σε περιπέτειες.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Ιωαννίδης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Χαλκιάς (86’ Χρυσαφίδης), Συμεωνίδης, Φωτιάδης (19’ λ.τ. Χουδαβερδόγλου / 67’ λ.τ. Κανδηλίδης), Καρασαρίδης Β., Καρασαρίδης Δ., Τριανταφυλλίδης.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Σιδηρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ιωαννίδης, Κουτζημπασόπουλος, Δημούλτσης, Τζιβάρας Δ., Πίκος (46’ Μπαντιάκας), Ζυγουλιάνος (82’ Τσιμόπουλος), Λάμπρου (75’ Τζιβάρας Μ.), Κατσιγιαννόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected