Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 2-1

Παράδοση δημιουργεί πλέον ο Φίλιππος Μέσης στα εντός έδρας παιχνίδια του με αντίπαλο τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου. Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου καταφέρνει και παίρνει το «ροζ φύλλο» αγώνα τα τελευταία πέντε χρόνια και ειδικά φέτος αυτή η νίκη ίσως αποτελεί την πιο σημαντική.

Στη φετινή προσπάθεια για παραμονή της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική, αν τελικά επιτευχθεί, θα έχει συμβάλει σ’ αυτό και η χθεσινή νίκη επί των «πρασίνων», οι οποίοι παραμένουν μακριά από τις επιτυχίες για τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη θα χρειαστεί να καταβάλει εαυτόν στη συνέχεια για να αποφύγει τις περιπέτειες.

Η εξέλιξη του αγώνα έδειχνε πως όποιος πετύχαινε γκολ θα κέρδιζε το παιχνίδι και ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποια από τις δύο ομάδες να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα. Κάτι που τελικά αποδείχθηκε και χρειάστηκε η «χρυσή αλλαγή» του Μάκη Γιαννόπουλου για να στεφθεί τελικά νικήτρια η ομάδα της Μέσης.

Ο Αρβανιτίδης, ο οποίος είχε περάσει μόλις δύο λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο (ο Τρούπκος ζήτησε αλλαγή καθώς ένιωσε ενοχλήσεις) και έδωσε την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του, η οποία είχε προηγηθεί στο 44’, όταν μετά από σέντρα του Καρασαλίδη από δεξιά, ο Δεβετζίδης στην προσπάθεια του να διώξει δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από τους φίλους της ομάδας.

Το γκολ στο σημείο εκείνο του παιχνιδιού αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πλέον ήταν αναγκασμένοι στο δεύτερο μέρος να ρισκάρουν, αν και εκ των πραγμάτων δεν υπήρχαν πολλές επιλογές στον πάγκο, λόγω των πολλών απουσιών.

Παρόλα αυτά ο…συνήθης ύποπτος Θωμάς Γουλσουζίδης θα φέρει στο 68’ το ματς στα ίσα, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι «πράσινοι» από το σημείο εκείνο αγωνίστηκαν προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν, ενώ ο Μάκης Γιαννόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να βγουν μπροστά και να κυνηγήσουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Τελικά όπως αναφέραμε, ο Αρβανιτίδης θα γίνει ο…ήρωας για τους «ερυθρόλευκους», δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και ταυτόχρονα μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Κρίνοντας τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες θα λέγαμε πως οι γηπεδούχοι φάνηκαν να θέλουν πιο πολύ τη νίκη και τελικά δικαιώθηκαν. Έπαιξαν με πολύ πάθος, κυνήγησαν το γκολ με όλους τους τρόπους και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν άτονοι, κλείστηκαν ανεξήγητα μετά την ισοφάριση, σίγουρα όμως οι πολλές απουσίες έχουν επηρεάσει αρνητικά την ομάδα, που θυμίζουμε είχε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τρούπκος (75’ λ.τ. Αρβανιτίδης), Μουρατίδης, Μόσχος, Καλούδης, Ρόκκο (61΄Τσανακτσίδης), Καρασαλίδης (61’ Τσιάμπας), Γιαννόπουλος, Δημοσθένους Σ., Δημοσθένους Ν., Κελεσίδης.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Δεβετζίδης, Τσιότσιος, Μπαξεβάνης Μ., Σερέτης, Βύζας, Καρολίδης, Σαντίνι (46’ Αμοιρίδης), Γουλσουζίδης, Παπαδίνας, Μαγγίζης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected