Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Κεραυνός Επισκοπής 4-0

Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, νικώντας άνετα τον Κεραυνό Επισκοπής για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α1 Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2012 και η συγκομιδή των 19 βαθμών δείχνει πως δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες, όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.

Τα πιτσιρίκια του Χρήστου Δελητζάκη από την άλλη, αγωνίστηκαν και πάλι για την τιμή τους και το όνομα της ιστορικής ομάδας του Κεραυνού. Τα γρήγορα γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 20′ ήταν ήδη με 3-0 μπροστά στο σκορ, επηρέασαν σημαντικά τον τρόπο παιχνιδιού τους και οποιαδήποτε σκέψη υπήρξε πριν την έναρξη, χάλασε από την εξέλιξη του ματς.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, ο Μέγας Αλέξανδρος εγκαταστάθηκε στα αντίπαλα καρέ και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ μέσα σε διάστημα 20 λεπτών. Σάββας Αθανασιάδης δις (10′-15′) και ο Παντριάς στο 20′ ήταν οι δράστες των τερμάτων για τους γηπεδούχους, εξέλιξη που άλλαξε άρδην την εικόνα του παιχνιδιού, κάνοντας τα υπόλοιπα 70′ του αγώνα απολύτως διαδικαστικά.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με φιλότιμο για το γκολ της τιμής, όμως τις ελάχιστες ευκαιρίες που τους δόθηκαν δεν τις αξιοποίησαν ενώ δέχτηκαν και τέταρτο γκολ, από τον συνήθη…ύποπτο στα τελευταία ματς των Τρικάλων, Παναγιώτη Κίτσα (77′).

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ.Διαμαντόπουλου βρήκε τον γηπεδούχο νικητή και με ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στην φετινή προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Παπαμιχαήλ, Μαγγανάρης (46′ Κούκλας), Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Αθανασιάδης Η., Σερμπίνης, Παντριάς, Κίτσας, Αθανασιάδης Σ, Παπαδόπουλος (70′ Καραντουλαμάς).

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Δίγκας, Τσεχελίδης, Γάτσος, Μαμάκης, Τσαγκαλίδης, Καρυπίδης, Θωμίδης Γ., Καραντώνης, Πρόιος (58′ Ραφαηλίδης), Θωμίδης Α. (67′ Φράγγης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected