Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Εθνικός Κλειδιού 2-0

Το…καλύτερο για το τέλος άφησε ο Αχιλλέας Νάουσας, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι δύο ομάδες, τις οποίες τις χωρίζουν ελάχιστες διαφορές, αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη και ήταν φανερό πως όποιος πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε. Στο χιονισμένο τοπίο του ορεινού Βέρμιου, Αχιλλέας και Εθνικός είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με την ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη να φεύγει στο τέλος με το “ροζ φύλλο” αγώνα.

Οι γηπεδούχοι, μπροστά σε ελάχιστο κόσμο κυρίως λόγω του ψύχους που επικρατούσε στο Γιαννακοχώρι, έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν τη νίκη. Ο Εθνικός Κλειδιού από την άλλη ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος του Αχιλλέα, είχε περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή του, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του. Κωστόπουλος στο 28′ και Κιρκιλιανίδης με απευθείας εκτέλεση φάου στο 34′ έπεσαν πάνω στο τείχος…Κασαπίδη, ο οποίος για άλλη μία φορά κατέβασε τα…ρολά στην εστία της ομάδας του.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε… διαγωνισμό λαθών στο διάστημα αυτό, με πολλές άστοχες μεταβιβάσεις εκατέρωθεν. Ο Αχιλλέας τελικά θα καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ στο 80′ με εκτέλεση πέναλτι του Παπατάνου, ο οποίος νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Δημόπουλο.

Στο 92′ θα διαμορφωθεί το τελικό 2-0 με πλασέ του Γιάτσου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Εθνικός είχε βγει όλος μπροστά για την ισοφάριση.

Με τη νίκη αυτή ο Αχιλλέας προσπέρασε τον αντίπαλο του στη βαθμολογία και εδραιώθηκε στην 6η θέση με 23 βαθμούς, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία και τη νέα περίοδο. Ο Εθνικός συνέχισε και σ’ αυτό το παιχνίδι τις καλές του εμφανίσεις, αποδυκνείοντας πως αποτελεί ένα συγκροτημένο σύνολο, με ποιοτικό ρόστερ και με αρκετή εμπειρία στις τάξεις του.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Θεοδοσιάδης, Μπαξεβάνος, Δημητρίου, Χατζηιωαννίδης (72′ Γιάτσος), Τουμαράς, Βύζας, Μπράτσης, Παπατάνος, Βλαχοδήμος, Κακούδης (90′ Μούσης).

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Καλυβιώτης, Παρασχόπουλος (85′ Δημητριάδης), Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Μπενίσκος, Τοπούζης, Καϊμακαμίδης, Κιρκιλιανίδης, Κωστόπουλος, Κεχαγιάς (60′ Βουλτσίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected