Κατηγορίες
Γενικά

Γιώργος Παπαστεργίου – Παρελθόν(;) από Ζάκυνθο!

ζακυνθος παικτες

Πολύ κοντά στην έξοδο τους από την ομάδα της Ζακύνθου είναι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι Γιώργος Παπαστεργίου (φωτό στη μέση) και Γιώργος Τσίλης. Οι δύο ποδοσφαιριστές όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσουν από τη νέα χρονιά στο νησιώτικο συγκρότημα.

Θυμίζουμε πως ο Ημαθιώτης επιθετικός μεταγράφηκε στη Ζάκυνθο το καλοκαίρι (μαζί με τον έτερο Ημαθιώτη Μπάμπη Πετράκο), ενώ μέχρι τώρα έχει παίξει σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος (οκτώ για την ακρίβεια), καθώς και στο μοναδικό αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα έχει σημειώσει και 2 γκολ.

Ο Γιώργος Τσίλης είναι αμυντικός – μέσος και έχει γεννηθεί το 1990. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΝΕ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο οποίος επίσης έχει παίξει σε όλα τα ματς φέτος (9 συμμετοχές συνολικά).

Οι λόγοι που (όπως όλα δείχνουν) θα φέρουν τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχουν γίνει γνωστοί. Πάντως οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου και φυσικά τίποτα δε θεωρείται οριστικό.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Μαγκαφίνης, έχει μια λίστα παικτών έτοιμων να έρθουν στην ομάδα. Πρόκειται για παίκτες με χαμηλό μπάτζετ, λόγω της χρονικής αλλά και της ζακυνθοςοικονομικής συγκυρίας, οι οποίοι επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα αλλά και να διακριθούν μέσα από αυτή. Λίστα όμως υπάρχει, όπως φαίνεται και από Ζακυνθινούς παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες τοπικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τρία με τέσσερα παιδιά θα κληθούν να φορέσουν τη φανέλα του ΑΠΣ, εάν φυσικά συμφωνήσουν και οι ομάδες τους. Ονόματα δεν έχουν “διαρρεύσει”, κάτι που αναμένεται να γίνει από μέρα σε μέρα. Όπως κι αν έχει, η διοίκηση κινείται για ενίσχυση χωρίς να χαλάσει πολλά χρήματα, περιορίζοντας ακόμη περισσότερο (αν είναι δυνατόν) τα έξοδά της.

Στα αγωνιστικά ο Βυθούλκας έχει ξεκινήσει προπονήσεις και μετά τις γιορτές θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κερμενίδη. Τέλος, οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι για τα Χριστούγεννα το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου και θα έχουν άδεια μέχρι το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.

*Το Imathia Sports News προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον επιθετικό της Ζακύνθου, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

**ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected