Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Το καλύτερο για το τέλος του 2012!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο τέλος για το 2012 από ένα παιχνίδι Μακροχωρίου – Νάουσας! Κυριακή…κοντή γιορτή λοιπόν, με τις δύο Ημαθιώτικες ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, λίγα 24ωρα πριν μας αφήσει και το 2012. Το παιχνίδι κορυφής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/12 στις 15.00μμ στ0 γήπεδο του Μακροχωρίου, αποτελεί το πιο σημαντικό παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, της προτελευταίας του πρώτου γύρου του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Οι δύο προπονητές, Γιάννης Κερλίδης και Βασίλης Αργυρίου, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που φέτος έχουν βλέψεις για κορυφή. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι χωρίς κανείς να μπορεί να προϊδεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου αγώνα είναι και ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι οι 3 καλύτεροι σκόρερς της κατηγορίας (ΓασπαράτοςΠιπινίκας κόντρα στον Περικλή Βελλίνη), οι οποίοι όλοι μαζί έχουν πετύχει 22 γκολ! Ειδικά οι δύο άσοι του ΦΑΣ Νάουσα έχουν πετύχει όλα σχεδόν τα γκολ των “κυανολέυκων” (15 από τα 16!). Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε επίσης το…σκάκι ανάμεσα στους δύο προπονητές, οι οποίοι θεωρούνται “μάστερ” στην τακτική και κατά πόσο θα μπορέσει ο καθένας από την πλευρά του να περιορίσει τα ατού της αντίπαλης ομάδας.

Στα άλλα παιχνίδια, η πρωτοπόρος, αήττητη και με μηδέν παθητικό Κοζάνη υποδέχεται τον Παναργειακό Ορεστικού, σε ένα παιχνίδι με ακλόνητο φαβορί. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό τους σερί, ενώ θα περιμένουν τυχόν στραβοπάτημα της δεύτερης Νάουσας στο Μακροχώρι για να ξεφύγουν περισσότερο στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Σιώμου θα επιδιώξουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, παίζοντας όμως ανοιχτά όπως σε όλα τους τα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος. Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι της Κοζάνης, διαιτητικό τρίο θα είναι οι Τρέβλας, Γιάντσης και Ασβεστάρας του Συνδέσμου Ημαθίας.

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας υποδέχεται στην κωμόπολη της Πιερίας τον πάντα επικίνδυνο Πυρσό Γρεβενών και θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης. Η ομάδα του Δημήτρη Παπούλα προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί των Λευκαδίων (το ματς τη προηγούμενης αγωνιστικής αναβλήθηκε) και στόχος η συνέχεια στις επιτυχίες, ενώ παράλληλα εύχεται ήττα του Μακροχωρίου από τη Νάουσα για να πιάσει τους “ασπρόμαυρους” στην τρίτη θέση.

Τα Λευκάδια, που παραμένουν για πέντε παιχνίδια μακριά από τη νίκη, υποδέχονται τα αδύναμα φέτος Γρεβενά Αεράτα και οι “κυανόλευκοι” θεωρούν ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει μια…επανεκκίνηση από το ματς της Κυριακής. Ο Γιώργος Τυριακίδης θα επιλέξει φουλ επιθετικό σχήμα και…γηπέδου επιτρέποντος θα επιδιώξει εκτός της νίκης και ένα μεγάλο σκορ κυρίως για την ψυχολογία των παικτών.

Τέλος στην Αλεξάνδρεια η ομάδα του Τόλη Τερζή υποδέχεται τον Μακεδονικό Κοζάνης, σε μια μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού στα τοπικά πρωταθλήματα. Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση (Σίμος, Αβραμίδης, Χαλβατζής είναι τιμωρημένοι και Πιπιλιάρης, Αντώνης Παπαδόπουλος, Τζεβελέκης τραυματίες), όμως θα επιδιώξουν την πολυπόθητη νίκη για να…ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα από τον Κάστορα την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Παπακώστα μεταβαίνουν με…άγριες διαθέσεις στην Αλεξάνδρεια, καθώς έχουν μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και με τυχόν νίκη θα τους φέρει πάνω από τους αυριανούς αντιπάλους τους. Όλα τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ. Αναλυτικά :

Λευκάδια – Γρεβενά Αεράτα

Κοζάνη – Παναργειακός Ορεστικού

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πυρσός Γρεβενών

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Μακεδονικός Κοζάνης

Μακροχώρι – ΦΑΣ Νάουσα

Ρεπό : ΑΟ Κάστωρ

δείτε εδώ τα στατιστικά της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected