Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Γρεβενά Αεράτα 1-0

Με το φτωχό 1-0 κατάφερε τελικά και “έσπασε” το αρνητικό σερί των 6 συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη για τα Λευκάδια. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχασε σωρεία ευκαιριών, όμως μόνο ο Πετρίδης βρήκε στόχο και με τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του ΠΑΣ πέρασε τον ΑΟ Κάστωρ στη βαθμολογία και βρίσκεται πλέον στην 4η θέση.

Η αστοχία και αναποτελεσματικότητα έκανε πάλι την…εμφάνιση της στα Λευκάδια, αυτή τη φορά όμως έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Οι ευκαιρίες που χάθηκαν είχαν διψήφιο νούμερο, με μοιραίους τους Καλαϊτζίδη και Συμπεθέρη, που έχασαν τουλάχιστον από μία κλασική ευκαιρία για γκολ. Έτσι, το εύθραυστο 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με του φιλοξενούμενους να αναθαρρούν και να προσπαθουν να πάρουν τον “χρυσό” βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό, πίεσαν τους αντιπάλους ψηλά και κατάφεραν να πάρουν την κατοχή και να δημιουργούν πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Βίδρα. Η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου από την άλλη, είναι φανερό πως τη φετινή χρονιά έχουν χάσει την…αίγλη της προηγούμενης, που ομολογουμένως αποτέλεσε την έκπληξη του ομίλου. Προσπάθησαν με αμυντική τακτική και πολλούς παίκτες πίσω από τη σέντρα να κλείσουν τους διαδρόμους προς την περιοχή τους και ουσιαστικά λόγω της αναποτελεσματικότητας των γηπεδούχων το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Παπαδόπουλος (12′), Καλαϊτζίδης (28′) και Συμπεθέρης στο 43΄δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα “ξεκλείδωνε” την άμυνα των φιλοξενούμενων και να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ. Ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι, το πέτυχε ο Πετρίδης στο 53′, όταν ο Τσάλμας έκανε ωραία κίνηση από δεξιά, πάσαρε παράλληλα στον αριστεροπόδαρο μέσο του ΠΑΣ και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Βίδρα, “ανακουφίζοντας” όσους βρέθηκαν στο γήπεδο των Λευκαδίων.

Η εικόνα του παιχνιδιού στη συνέχεια παρέμεινε η ίδια, με τους “κυανόλευκους” να πιέζουν και για δεύτερο τέρμα και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν, ανορθόδοξα κυρίως, να απειλήσουν την εστία του Μαλέσιου. Η απίστευτη ευκαιρία του Συμπεθέρη στο 62′, ο οποίος σε κενό τέρμα δεν κατάφερε να πετύχει το 2-0, “έζωσε με φίδια” τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήθελαν το δεύτερο γκολ για να νιώθουν πιο άνετοι για το τελικό αποτέλεσμα.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Γκουγκούδη από τον σύνδεσμο Σερρών, έφερε και πάλι το…χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων των Λευκαδίων και λίγο πριν τις γιορτές δημιούργησε κλίμα ευφορίας και χαράς. Οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστεί να καταβάλουν υπερπροσπάθεια για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην τοπική Α1 Ερασιτεχνική και σίγουρα η επερχόμενη μεταγραφική περίοδος ίσως είναι αναγκαία για να “μπαλωθούν” κάποια κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της νεανικής ομάδας του Νίκου Μπαλοδήμου.

Συνθέσεις

Λευκάδια : Μαλέσιος, Μισαηλίδης Π., Πίτος, Κοτζαχρήστος, Πληκαδίτης, Μπρέγκου, Πετρίδης, Παπαδόπουλος (50’ Παπαστεργίου), Καλαϊτζίδης, Τσάλμας (72’ Μαργιορίδης), Συμπεθέρης (70’ Πέτγαζλης)

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Δημητριάδης, Ίττης, Νασιόπουλος Λάλλος Θ., Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Χαματάι, Ντινόπουλος, Μπαλοδήμος, Λάλλος Π.

*Οι Ντινόπουλος και Δημόπουλος Θ. των Γρεβενών Αεράτων δοκιμάστηκαν πριν λίγες μέρες από τον Ολυμπιακό και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Οι δύο νεαροί παίκτες περιμένουν στο…ακουστικό τους τα χαρμόσυνα νέα από το λιμάνι, για να πραγματοποιήσουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

** Ο Θέμης Κωνσταντινόπουλος δεν…άντεξε και πολύ μακριά από τα γήπεδα! Μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και την ομάδα των Λευκαδίων πριν λίγες μέρες (όπως μας εκμυστηρεύτηκε σχετικά), τελικά άλλαξε την απόφαση του και μετά την συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Τυριακίδη, επιστρέφει από την ερχόμενη Πέμπτη στις προπονήσεις…

Δείτε αύριο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected