Football League

Τόλης Μυλωνάς – Τέλος από Αναγέννηση Γιαννιτσών

μυλωνας τοληςΤο προδιαγεγραμμένο…διαζύγιο για τον Τόλη Μυλωνά είναι γεγονός! Ο 21χρονος μπακ-χαφ αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο την Αναγέννηση Γιαννιτσών και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ημαθιώτης αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε μόλις δύο συμμετοχές με την φανέλα της Αναγέννησης, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και μετά από 1.5 χρόνο παραμονής στα Γιαννιτσά, είναι ελεύθερος και επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, ο 21χρονος αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Ημαθία, με τις επαφές μάλιστα να βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Η πιθανή απόκτηση του από τη συγκεκριμένη ομάδα (γνωρίζετε πως πολιτική του Imathia Sports News είναι να μην αποκαλύπτει αν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία) θα αποτελέσει μία πολύ καλή προσθήκη και σε μια θέση που αναζητά λύση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι στην ομάδα της Football League αγωνίζονται δύο ακόμη Ημαθιώτες, ο Βαγγέλης Τσιάμης και ο Χρήστος Ζωγράφος. Ο πρώτος έχει πάρει…φανέλα βασικού ενώ ο δεύτερος πολύ πιθανό να έχει την ίδια τύχη με τον Τόλη Μυλωνά, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας Νίκου Παναγιωτίδη. Θεωρείται σίγουρο πως αρκετές ομάδες του νομού μας θα κάνουν κρούση στον 19χρονο μέσο και μάλιστα πρόσφατα συμμετείχε σε προπονήσεις ομάδας της Α1 του νομού, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια συμφωνία.

Το Imathia Sports News τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις που αφορά τους Ημαθιώτες παίκτες που αγωνίζονται εκτός νομού, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θα αλλάξουν στέγη, με την πιο πρόσφατη τη λύση της συνεργασίας του Ισαάκ Τεπετού (απομένουν τα τυπικά) με τον Τυλυκράτη Λευκάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected