Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γιάννης Πιέτρα – Με πολλά όνειρα στο…λιμάνι!

CIMG4416Ένα όνειρο ζωής εκπληρώθηκε για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το ποδόσφαιρο του νομού μας. Ο Βόλος θα είναι πλέον το νέο…λιμάνι για τον Γιάννη Πιέτρα του Μακροχωρίου, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλίας και έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα, στην οποία προπονητής είναι ο Στέλιος Μανωλάς!

Ο 23χρονος μέσος είχε μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων από ανώτερες κατηγορίες και μάλιστα το καλοκαίρι είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Βατανιακό. Από το ξεκίνημα της περιόδου, αρκετές ομάδες είχαν παρακολουθήσει τον μέσο των “ασπρόμαυρων” και τελικά η…μπίλια έκατσε στο μπλε, με τη Νίκη Βόλου τελικά να αποσπά τον παίκτη.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον Γιάννη Πιέτρα, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος και περιμένει να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για να δείξει την αξία του. Ήδη έχει βρεθεί σε μία προπόνηση της ομάδας, γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες (θυμίζουμε ότι στους “μπλε” αγωνίζονται οι Δημήτρης Σαμαράς και Άγγελος Βέρτζος που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Βέροιας) και είναι εντυπωσιασμένος με το περιβάλλον που συνάντησε αλλά και με τον νέο του προπονητή.

Η Νίκη Βόλου θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο στη Super League, είναι ένα από τα πιο υγιή σωματεία και το ρόστερ της αποτελείται από παίκτες ευγνωσμένης αξίας και με παραστάσεις από τη Super League. Δημήτρης Σκούφαλης, Τάσος Κυριάκος, Πέτρος Ριζογιάννης είναι μερικοί από αυτούς, ενώ βοηθός του Στέλιου Μανωλά είναι ο Λεωνίδας Μπίλης, πρώην προπονητής του Τυλυκράτη και του Βατανιακού.

Το Imathia Sports News, σε συνεργασία με συναδέλφους από την πόλη της Μαγνησίας, τις επόμενες μέρες θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ από τις πρώτες μέρες του Γιάννη Πιέτρα στη Νίκη Βόλου, ενώ θα έχουμε και την άποψη από ανθρώπους της ομάδας στην οποία ανήκει πλέον ο 22χρονος μέσος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected