Super League 1

Καλτσάς, Ολαϊτάν – Τι ισχύει για τους δύο παίκτες

ολαιτανΔυο από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές της “Βασίλισσας” δείχνουν να είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσουν από αυτή και στη διοίκηση ζυγίζουν όλα τα δεδομένα έτσι ώστε να μην υπάρξει αρνητική επίδραση στο συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ήδη ο Έλληνας τεχνικός συζήτησε με τον Νίκο Καλτσά το ζήτημά του και οι δυο τους φαίνεται να βρήκαν έναν κώδικα επικοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος μέσος είχε ζητήσει από τη διοίκηση να αποχωρήσει υποστηρίζοντας πως έχει πρόβλημα με τον προπονητή του, ωστόσο αυτό το θέμα λύνεται και στη Βέροια ποντάρουν πολλά στην αξία του Καλτσά καθώς τον θεωρούν πολύτιμο τόσο αγωνιστικά όσο και ως περιουσιακό στοιχείο.

Είναι άλλωστε ενδεικτικό πως αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το σενάριο της φυγής του παρουσιάστηκαν ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρθηκαν για αυτόν. Το συμβόλαιο του νεαρού χαφ με την ομάδα της Ημαθίας εκπνέει το 2015 και σε περίπτωση που ο παίκτης γίνει στόχος άλλων ομάδων, τότε είναι δεδομένο πως στη Βέροια θα θελήσουν να ικανοποιηθούν οικονομικά για να τον αποδεσμεύσουν, αποκομίζοντας έτσι τα σχετικά οφέλη.

Από εκεί και πέρα, σε διαφορετική βάση είναι το ζήτημα του Ολαϊτάν. Ο 19χρονος Νιγηριανός έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα και ήδη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ερίζουν για την υπογραφή του. Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι κάνει πολύ δύσκολο το να μην χαθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα για τη Βέροια. Αυτό που θέλουν στη «Βασίλισσα του Βορρά» είναι να επωφεληθούν τουλάχιστον αγωνιστικά. Δηλαδή ακόμα κι αν κάποια ομάδα συμφωνήσει από τώρα με τον παίκτη για το καλοκαίρι, θέλουν να τον κρατήσουν «ζεστό» και να πάρουν από αυτόν το 100% των ικανοτήτων του έτσι ώστε να τους βοηθήσει στη μάχη της παραμονής.

Μάλιστα, στη Βέροια υπολογίζουν πως ακόμα κι αν πουληθεί τώρα ο παίκτης και η ομάδα αποκομίσει χρήματα από αυτή την κίνηση, δύσκολο όπως αναφέραμε αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν στην ομάδα ως δανεικό ως το τέλος της σεζόν, αφού αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη Βέροια…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected