Κατηγορίες
Γενικά

“1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου” – Το νέο μας εξώφυλλο!

FRONT_COVER

Αυτό είναι το νέο μας εξώφυλλο, το οποίο θα αντικαταστήσει αυτό που βλέπαμε μέχρι τώρα στην πρώτη σελίδα του blog μας! Το “1o Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας” αλλάζει όψη, γίνεται πιο μοντέρνο και πιο…διαστημικό αν θέλετε, αφού όπως θα διαπιστώσατε το εξώφυλλο παραπέμπει σε κάτι παρόμοιο.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε την κατανόηση σας για την καθυστέρηση στην έκδοση του βιβλίου μας, καθώς τεχνικοί και μόνο λόγοι είναι τα αίτια αυτής, η οποία όμως μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε τις όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν, αλλά και να “κατεβάζουμε” κι άλλες ιδέες όπως είναι άλλωστε και το νέο μας εξώφυλλο. Έτσι τις επόμενες μέρες θα δωθεί πλέον το 100% του υλικού που απαιτείται για την ολοκλήρωση του και θα μπει πλέον στην τελική ευθεία για την έκδοση του. Ήδη ο αριθμός των παραγγελιών και των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος είναι εντυπωσιακός και θα χαρούμε πραγματικά αν η πρώτη αυτή έκδοση για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Ημαθίας γίνει…best seller!

Ευχαριστούμε πολύ τόσο για τα καλά σας λόγια αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνετε για το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε και ελπίζουμε να αποκτήσει ξεχωριστή θέση στη βιβλιοθήκη κάθε σπιτιού και κάθε γραφείου!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected