Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Periferiako.com : “Ευχάριστη έκπληξη το Μακροχώρι”

περιφερειακοΣύμφωνα με την ιστοσελίδα www.periferiako.com, η ευχάριστη έκπληξη του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής μέχρι στιγμής είναι το Μακροχώρι, ενώ αντίθετα η δυσάρεστη ο Πυρσός Γρεβενών. Ας δούμε τι αναφέρει σχετικά :

“Την εμπειρία της κατηγορίας τη διαθέτει αναμφισβήτητα. Ποιότητα και αξιόλογο ρόστερ δεδομένα διαθέτει, οπότε η Ένωση Αποστόλου Παύλου έχει κάθε λόγο να συνεχίσει να… ονειρεύεται! Εχοντας οδηγό της τον Περικλή Βελλίνη, που καταλαμβάνει την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με οκτώ γκολ (εδώ κάνει λάθος καθώς ο νεαρός φορ είναι δεύτερος με 7 έναντι 8 του Γιώργου Γασπαράτου), η πρωταθλήτρια Ημαθίας διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού και βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου με 16 βαθμούς. Και λείπει και ο ένας βαθμός από την ισοπαλία με την Κοζάνη, που χάθηκε στα χαρτιά…”

“Σε αυτή τη θέση κάποιοι ίσως να τοποθετούσαν και την Αλεξάνδρεια, όμως το γεγονός ότι στην ομάδα της Ημαθίας καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια κάτω από δεόντως αντίξοες συνθήκες, μας ‘αναγκάζει’ να χαρακτηρίσουμε ως δυσάρεστη έκπληξη του ομίλου τον Πυρσό Γρεβενών. Ξεκίνησε με άλλες προδιαγραφές, ‘κουβαλάει’ εμπειρίες και μία ολόκληρη πόλη στις… πλάτες του, όμως ο ‘πράσινος’ σύλλογος βρίσκεται μόλις και μετά βίας στην όγδοη θέση με εννέα βαθμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected