Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Χριστουγεννιάτικο…μενού με αποχωρήσεις, αναζητήσεις και φιλικό!

263676_10200226515769918_742335681_nΠλούσια η ειδησεογραφία που έρχεται από τα Λευκάδια, λίγο πριν εκπνεύσει και αυτή η χρονιά. Οι “κυανόλευκοι” συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και μέχρι στιγμής το…μενού περιλαμβάνει αποχωρήσεις αλλά και κρούσεις προς συγκεκριμένους στόχους, ενώ αύριο στις 15.00μμ έχει προγραμματιστεί φιλικό προετοιμασίας με τον Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων, ομάδα της Α1 Πέλλας, στο γήπεδο των Λευκαδίων.

Ο Γιώργος Τυριακίδης ήδη μετρά τρεις απώλειες από το ρόστερ της ομάδας, αφού μετά την αποχώρηση του Λέσκα για την ΑΕ Χαρίεσσας, άλλοι δύο παίκτες αποτελούν παρελθόν. Πρόκειται για τους Φώτη Κωνσταντάκο και Γιώργο Λαμπρίδη. Οι δύο νεαροί παίκτες ζήτησαν να μείνουν ελεύθεροι για να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους, καθώς στον ΠΑΣ δεν βρήκαν τις ευκαιρίας που ήθελαν. Θυμίζουμε πως οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ο μεν πρώτος από τη Νίκη Αγκαθιάς και ο δεύτερος από τον Αετό Σκύδρας.

Επίσης, δύο ακόμη παίκτες του ΠΑΣ έχουν μπει στο στόχαστρο ομάδων για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Καλαϊτζίδη και Θωμά Ορδουλίδη, οι οποίοι έχουν δεχτεί κρούση για να μετακομίσουν ο μεν πρώτος στον Τυλυκράτη Λευκάδας και ο δεύτερος στον γειτονικό Αχιλλέα Νάουσας. Η περίπτωση του αριστεροπόδαρου μέσου είναι πιο ξεκάθαρη, καθώς ο ίδιος απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο, επιθυμώντας την παραμονή του στον ΠΑΣ.

Όσον αφορά τον 32χρονο αμυντικό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια εξέλιξη και σε αυτή την περίπτωση.

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, έχει ήδη επιλέξει τους παίκτες τους οποίους επιθυμεί στην ομάδα και αγωνίζονται στις θέσεις του κέντρο και της επίθεσης. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές και θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις προθέσεις των παικτών που έχουν επιλεγεί αλλά και οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ακολουθήσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected