Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Σαββατοκύριακο φιλικών

γιαννιτσα-βυζαςΔύο πολύ δυνατά φιλικά τεστ δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΦΑΣ Νάουσα, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο προπονητής Βασίλης Αργυρίου επέλεξε η ομάδα να δώσει δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις και στη συνέχεια να δώσει ρεπό για τις ημέρες των εορτών.

Αύριο Σάββατο στις 15.00μμ οι “κυανόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν στο ΔΑΚ Νάουσας την Αναγέννηση Γιαννιτσών , στο πιο δυνατό από τα δύο φιλικά, καθώς η ομάδα του Ημαθιώτη Βαγγέλη Τσιάμη αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα βρίσκεται στην 8η θέση με 19 βαθμούς. Το συγκρότημα του Νίκου Παναγιωτίδη έχει στόχο την άνοδο στη Super League, μετά το ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Την Κυριακή την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης, ο ΦΑΣ θα υποδεχθεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Α1 της Κοζάνης, Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας. Η ομάδα της Πτολεμαϊδας φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατηγορίας με 41 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές και μάλιστα χωρίς να έχει ηττηθεί. Προπονητής στους επίσης “κυανόλευκους” είναι ο Γιώργος Δημητριάδης, παλιός παίκτης του ΦΑΣ Νάουσα, αλλά και των Εορδαϊκού, Ηρακλή, Τρικάλων, Κοζάνης και Εθνικής U16 (1989).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected