Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Σημαντικός φιλικός αγώνας και…προβληματισμός!

παοκ κ20Ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι δίνει αύριο στις 15.00μμ στο γήπεδο του Μακροχωρίου η Ένωση, σε μία πολύ δυνατή προπόνηση για τους παίκτες του Γιάννη Κερλίδη. Οι “ασπρόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν την Κ20 του ΠΑΟΚ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Υποδομής της Super League.

Μέχρι και χθες υπήρξε μία φήμη ότι μαζί με την ομάδα του Κυριάκου Αλεξανδρίδη θα ερχόταν και κάποιοι παίκτες από την πρώτη ομάδα, όμως το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον 51χρονο προπονητή, ο οποίος μας επιβεβαίωσε πως αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στις 6/1/2013.

Για το Μακροχώρι το φιλικό αυτό αποτελεί ένα δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας, θα αγωνιστεί όμως χωρίς τους Γιάννη Πιέτρα, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό της Νίκης ΒόλουΖαφείρης Δεληγιώργης αλλά και χωρίς τους Νίκο Ξαγοράρη και Νίκο Σαρηγιαννίδη, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News,  έθεσαν εαυτούς εκτός ομάδας, δεν προπονήθηκαν σήμερα, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει αν θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν από το σύλλογο.

Αντίθετα στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε ο Ζαφείρης Δεληγιώργης (φωτ), ο οποίος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Κερλίδη, την ιδανική στιγμή θα λέγαμε μετά την αποχώρηση του Γιάννη Πιέτρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected