Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΚ – Καλές οι μεταγραφές αλλά…

δημητρελοςΗ διοίκηση της ΑΕΚ δεν βρήκε τα λεφτά ούτε την Παρασκευή για να εξασφαλίσει την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, με τις όποιες ελπίδες της να μετατίθενται για την Τετάρτη (2/1).

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν ως τότε, καθώς ο μόνος τρόπος για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες είναι να διευκολύνει ταμειακά την ΑΕΚ ο Δημήτρης Βιντιάδης, όμως ο Έλληνας εφοπλιστής δεν δείχνει πρόθυμος να κάνει κάτι τέτοιο, πριν ολοκληρωθεί το ντιλ. Ετσι η Ένωση δεν πρόκειται να εκδώσει τα δελτία των Πετρόπουλου και Μητρόπουλου εγκαίρως για να μπορέσουν οι δύο παίκτες να αγωνιστούν στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Εξάλλου, εκτός από τα χρήματα που πρέπει η ΑΕΚ να καταβάλει σε Εφορία και ΙΚΑ, πρέπει να πληρώσει και μέρος των οφειλών της σε ΕΠΟ και Super League. Στο ΙΚΑ η Ένωση έχει χάσει τις προθεσμίες και το ποσό που πρέπει να καταβάλει είναι κοντά στα 220.000 ευρώ, ενώ με την εφορία, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιχειρήσει να εκδώσει προσωρινή φορολογική ενημερότητα…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected