Κατηγορίες

Φίλιππος Μέσης – Ενίσχυση με φόντο τη…σωτηρία

Βρισκόμαστε στα μισά του πρωταθλήματος και οι περισσότερες ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής προετοιμάζονται στο διάστημα της διακοπής τόσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δίνοντας μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων αλλά παράλληλα αναζητούν και τις κατάλληλες προσθήκες για να υπάρξουν περισσότερες λύσεις με απώτερο σκοπό την επίτευξη των στόχων.

Ο Φίλιππος Μέσης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα, καθώς προετοιμάζεται τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ενώ ήδη έχει προσθέσει ένα ακόμη…όπλο στη φαρέτρα του, με στόχο την λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος. Στην ομάδα ανήκει από την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Μαυραγγελίδης, που επιστρέφει στην Ημαθία μετά από ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη, τόσο για την προσωπική του εργασία αλλά και με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 της ΕΠΣ Μακεδονίας με τα χρώματα του Αχιλλέα Περαίας (φωτ.).

Ο 23χρονος επιθετικός αποκτήθηκε για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, αλλά και για να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Παύλος Ζερδαλής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Γιώργος Μαυραγγελίδης, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μακροχώρι, ΜΑΣ Βεργίνα και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, είχε μια πολύ καλή χρονιά στην Περαία, όπου βρέθηκε για προσωπικούς λόγους.

Ο επόμενος στόχος για τον Μάκη Γιαννόπουλο ακούει στο όνομα Χρήστος Φέιμ, ο οποίος ήδη συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και θεωρείται τυπική η διαδικασία απόκτησης του. Ο 18χρονος μέσος ανήκει στο Μακροχώρι, όμως η πληθώρα παικτών στο ρόστερ των “ασπρόμαυρων” αποτελεί εμπόδιο για τον νεαρό παίκτη να πάρει συμμετοχές, αφού τη φετινή χρονιά έχει μόλις ένα λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Η ενίσχυση δεν σταματά εδώ, καθώς ήδη έχουν εντοπιστεί κι άλλοι στόχοι, στην προσπάθεια που κάνει φέτος η ιστορική ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία.

*Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Πέμπτη 27/12 στο γήπεδο της Μέσης, ο Φίλιππος επικράτησε με 3-1 της Νέας Γενεάς Νικομήδειας. Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, την Κυριακή 30/12 στις 16.00μμ με τον ΠΑΟ Κουλούρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected