Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Τα δώρα του Αϊ Βασίλη!

644050_4978648989168_737072621_nΜετά τον ερχομό των…μάγων με τα δώρα (βλέπε Ζέρη και Κωστόπουλο), οι άνθρωποι του Φίλιππου Μελίκης περιμένουν πλέον τον ερχομό και του Αϊ Βασίλη, που θα τους φέρει τα…δώρα που περιμένουν και που θα τους δώσουν το κάτι παραπάνω για να ανακτήσουν τα σκήπτρα από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, όπως έχουμε ήδη γράψει πριν λίγες μέρες, ήδη έχει προχωρήσει στην προσθήκη δύο παικτών, του Αντώνη Ζέρη για τα μετόπεισθεν αλλά και του Διονύση Κωστόπουλο για τη γραμμή κρούσης. Δύο παίκτες που δίνουν τη δυνατότητα στον 31χρονο προπονητή της ομάδας να βασίζεται σε περισσότερες λύσεις για την ενδεκάδα, ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί η αντικατάσταση του Λάμπρου Κωτσόπουλου για τη θέση του τερματοφύλακα.

Οποιαδήποτε εξέλιξη στα μεταγραφικά της ομάδας μετατίθεται για τις πρώτες μέρες του νέου έτους και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Imathia Sports News, η ενίσχυση θεωρείται δεδομένη για τους “ερυθρόλευκους” και μάλιστα με παίκτες που θεωρούνται ικανοί για να κάνουν τη διαφορά.

* Σήμερα στις 15.00μμ στο γήπεδο της Μελίκης, ο Φίλιππος υποδέχεται τον ΜΑΣ Βεργίνα σε φιλική αναμέτρηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected