Super League 1 - Μεταγραφές

Αιγινιακός – Παίρνει δανεικό από SKODA!

γκατζολαριΙδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά για την ομάδα του Γιάννη Βλάχου. Συγκεκριμένα, θέμα χρόνου θεωρείται να ανακοινωθεί η απόκτηση του 20χρονου στόπερ, Άγγελου Καραντασιάδη (με θητεία σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αναγέννηση Επανομής), με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ενώ το νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτό του Ενέα Γκατζολάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ξάνθη, ο Αιγινιακός είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει δανεικό ως το τέλος της σεζόν από τη SKODA τον 20χρονο μέσο, που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός χαφ και βεβαίως καλύπτει θέση μικρού. Ο Γκατζολάρι, που έχει παίξει και στα Μετέωρα, θεωρείται αξιόλογο ταλέντο και στην θρακιώτικη ομάδα τον πιστεύουν πολύ και γι’ αυτό τον «δανείζουν» ώστε να… ψηθεί αγωνιστικά.

Οι προσθήκες δεν θα σταματήσουν εδώ για την ομάδα της Πιερίας, που φιλοδοξεί να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο ανόδου. Συγκεκριμένα, επαφές υπάρχουν με έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό και δυο αξιόλογους επιθετικούς, από τους οποίους αναμένεται να «κλείσει» ο ένας, ενώ ίσως έρθει και ακόμα ένας παίκτης κάτω των 21 ετών. Τέλος, οι παίκτες της ομάδας του Αιγινίου επιστρέφουν την Τετάρτη στις προπονήσεις, ώστε να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Κασσιόπη στην Κέρκυρα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected