Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αναγέννηση Επανομής – Συνεχίζει ακάθεκτη!

παπαστεργιου δημητρηςΣτις τέσσερις φτάνουν πλέον οι χειμερινές προσθήκες για τους πράσινους, που θα παρουσιαστούν με νέο προφίλ στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, υπέγραψαν τυπικά τα συμβόλαιά τους την Δευτέρα ο 22χρονος Πορτογάλος αμυντικός, Μάθιου Σίλβα και ο 30χρονος Κροάτης στόπερ, Αλεξάντερ Γκλάμοσακ, ενώ έγινε η έκπληξη και «έκλεισε» ο Δημήτρης Παπαστεργίου, υπογράφοντας ως το τέλος της σεζόν!

Ο 24χρονος δεξιός μπακ, που «έσπασε» το συμβόλαιό του με τον Πιερικό, είχε παίξει και πέρυσι στην Αναγέννηση, στο πρώτο μισό της χρονιάς, πριν καταλήξει στην Παναχαϊκή (και ακολούθως στους Κατερινιώτες). Ο Παπαστεργίου, που θα ξεκινήσει προπονήσεις την Τετάρτη και επιστρέφει σε οικείο περιβάλλον, στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Ερασιτέχνες ΠΑΟΚ, Θερμαϊκό, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Ατρόμητο Γεροσκήπου (Κύπρος) και Πόντιους Κατερίνης.

Επίσης, κάτοικος Επανομής θα γίνει και ο… αδερφός του Ζόσουα Σίλβα, ο Πορτογάλος Μάθιου Σίλβα! Πρόκειται για 20χρονο επιτελικό μέσο, που θεωρείται σπάνιο ταλέντο και ικανός να κάνει τη διαφορά, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει και ομάδες Α΄ Εθνικής από τη χώρα του. Ο Μάθιου Σίλβα, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, στο παρελθόν έπαιξε σε Εστρέλα Βέντας Νόβας και μέχρι πρότινος στην Κουαρτεϊρένσε.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected