Super League 1

ΑΕΚ – Συνεχίζονται τα σενάρια για Κενάν

μπαργκαν

Τη μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει η ΑΕΚ η οποία εμπλέκεται σε σενάρια με τους Μπαργκάν, Κλωναρίδη και Τάτο!

Με την ΑΕΚ να τελειώνει τον πρώτο γύρο στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, όπως είναι λογικό, είναι αναγκασμένη να ενισχυθεί για να μπορέσει να φτάσει στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή πλέον. Ήδη οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τους Αντώνη Πετρόπουλο και Παύλο Μητρόπουλο οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, ενώ πάρθηκε και το ρίσκο με τον Τάσο Τσουμάγκα, ο οποίος επίσης αναμένεται να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Έβαλντ Λίνεν.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα σενάρια που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις της επίθεσης όπου είχε μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο μισό, με τους Κενάν Μπαργκάν, Βίκτωρα Κλωναρίδη και Ανδρέα Τάτο να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Αν δεν αποκτηθεί όμως ο γεννημένος στο Βέλγιο εξτρέμ, τότε ο «δικέφαλος» θα στρέψει το ενδιαφέρον του στον Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος αν αποκτηθεί, θα γίνει με ανάλογο τρόπο που ήρθε ο Κατίδης στην ομάδα. Δηλαδή ο Άλκης Φωτίου θα έχει ένα ποσοστό του ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να επωφεληθεί σε πιθανή μελλοντική πώλησή του.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected