Super League 1

Λεονάρντο Ζαρντίμ – Θέλει Πίνο με Βέροια

πινοΤην χρησιμοποίηση του Χουάν Πάμπλο Πίνο με τη Χουάν Πάμπλο Πίνο έχει στο μυαλό του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και στον Ολυμπιακό «τρέχουν» τις εξελίξεις για να μπορέσει να αγωνισθεί ο Κολομβιανός το συντομότερο δυνατόν.

Ο Πίνο έχει αφήσει ικανοποιημένο τόσο τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, όσο και τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τον έχει στη… φαρέτρα του για το ματς με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται εκτός μάχης, καθώς είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και όπως αναφέρει ο «Γαύρος», ο Πίνο θα ήταν αυτό που θα ήθελε στο προσεχές ματς να δει στα άκρα της επίθεσης ο Ζαρντίμ.

Αυτό πάντως μόνο εύκολο δεν είναι, αφού πρέπει αφενός να εκδοθεί το δελτίο του παίκτη από την ΕΠΟ και αφετέρου να ελευθερωθεί μία θέση ξένου. Όσον αφορά στο πρώτο θέμα, είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με το πιστοποιητικό να αναμένεται από την Τουρκία, ίσως όμως να έρθει τελικά και από το Κατάρ, αφού είχε δοθεί δανεικός από την Γαλατάσαραϊ σε σύλλογο της συγκεκριμένης χώρας.

Σχετικά με το δεύτερο ζήτημα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ντιόγκο για τη λύση του συμβολαίου του, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι σκληρό… καρύδι, αφού έχει λαμβάνειν ένα σημαντικό ποσό για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει η αισιοδοξία πως η υπόθεση θα κυλήσει ομάλα και γρήγορα θα βρεθεί μία λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected