Κατηγορίες
Διάφορα

Βατανιακός – Οι πρώτες δύο μεταγραφές

Τις δυο πρώτες μεταγραφές ολοκλήρωσε η ομάδα της Κατερίνης, που απέκτησε τους νεαρούς Γιάννη Μωυσίδη και Γιώργο Μπουζούκη. Αμφότεροι κατάγονται από την Πιερία και θεωρούνται μεγάλα ταλέντα, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβουν τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας (ήδη ξεκίνησαν προπονήσεις).

Ο Μωυσίδης είναι 18χρονος επιθετικός και ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τον Ηρακλή ως το καλοκαίρι. Ο Μπουζούκης είναι 19χρονος αμυντικός χαφ και το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Αιγινιακό, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Σάκη Παπαβασιλείου, με τον οποίο συνεργάστηκε επιτυχώς. Βεβαίως, ο Γιώργος Μπουζούκης ήταν και πέρυσι στο ρόστερ του Βατανιακού, με αξιόλογες εμφανίσεις, πριν γίνει κάτοικος Αιγινίου για έξι μήνες.

Βεβαίως, το βάρος στον σχεδιασμό για τους Κατερινιώτες πέφτει στην έλευση έμπειρου φορ, μετά τη φυγή του Τζιώρα για τη Νίκη Βόλου και τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Μανίκα στον Πιερικό. Με την ομάδα του Βατάν συνεχίζει να γυμνάζεται ο Νέστορας Κωτσιόπουλος, ενώ ο Σίμος Παπαδόπουλος έχει σταματήσει να προπονείται.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected