Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – SCODA Ξάνθη 0-3

φασιδης βασιληςΈνας Ημαθιώτης…πλήγωσε τη Βέροια! Αυτός κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του αγώνα της “Βασίλισσας” με την Κ17 της SKODA Ξάνθη, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-3. Ο αγώνας δειξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο του Σταυρού παρουσία λίγων θεατών, με τον Βασίλη Φασίδη να αναδυκνείεται σε πρωταγωνιστή για την ομάδα του και να αποδυκνείει πως η μεταγραφή του στα Πηγάδια τον έχει εξελίξει σαν ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα της Βέροιας, μετά το μεγάλο διάστημα αποχής για την περίοδο των εορτών, γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε να αντιμετωπίσει μία ποιοτική ομάδα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τη μεσοεπιθετική της γραμμή κατάφεραν να προηγηθούν στο 19′ με τον Φασίδη και μέχρι την ανάπαυλα να δημιουργήσουν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο γκολ. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη είχε μια καλή στιγμή με τον Πέτκο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της, πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ορφανίδη στο 61′, με τη συνέχεια πλέον να είναι καθαρά διαδικαστική για τις δύο ομάδες. Ο Ημαθιώτης όμως επιθετικός δεν είχε πει την τελευταία του…λέξη και στο 81′ με μία πολύ ωραία προσπάθεια πέτυχε το τελικό 0-3, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Συνθέσεις

Βέροια :Χατζηβασιλάκης (84’ Σουροβίκης), Στριμπίνος, Κουλπαλίδης, Ράδης, Σφύρτσης, Ρογγότης, Παπαδόπουλος (70’ Γιάντσος), Μάντζιος (60’ Πινακούδης), Πέτκος (80’ Τέας), Κιόρτσης (46’ Λαζόπουλος), Μελικιώτης.

SKODA Ξάνθη : Σταθάκης, Χατζηλαζαρίδης (80’ Ζώτος), Κεχαγιάς, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Λαζαρίδης (60’ Κωνσταντάρας), Δελής (55’ Δόντσος), Κούτρας Αλ., Φασίδης, Ορφανίδης Π. (80’ Μήττας), Μελισσόπουλος (70’ Ψεμματάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected