Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-1

580646_10200430997402648_1252597924_nΕπιστροφή στις υποχρεώσεις για την Α1 Ερασιτεχνική, με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο γύρο αλλά και για το 2013. Στο γήπεδο του Κλειδιού, Εθνικός και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και εμφανώς επηρεασμένες από τη μεγάλη διακοπή, ήρθαν ισόπαλες 1-1, έχοντας από ένα ημίχρονο κατοχής.

Πριν τον αγώνα βραβεύτηκε ο Κώστας Φιρινίδης του Εθνικού ως ο MVP της 14ης αγωνιστικής, τέταρτος της ομάδας που κατακτά το συμβολικό έπαθλο.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο γήπεδο του Κλειδιού και κατέγραψε τις πρώτες στιγμές του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, βρήκαν γρήγορα τα πατήματα τους στο γήπεδο, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο ήταν φανερή η απουσία των Γιώργου και Βαλάντη Κίτσα, ενώ και ο Νίκος Τζέπης αποτελεί παρελθόν από τους “ασπρόμαυρους” όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε πριν τον αγώνα, έχοντας την ελευθέρας στην κατοχή του.

Στο 7′ είχαμε την πρώτη ευκαρία για τους γηπεδούχους, με τον Κεχαγιά να σουτάρει και να αποκρούει ο Θεοδώρου με υπερένταση, ενώ στο 12 ο Κιρκιλιανίδης αυτή τη φορά θα νικηθεί και πάλι από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση του, ισορρόπησαν το παιχνίδι και έχασαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Χαρισούδη, όταν στο 39′ μπήκε στην περιοχή του Δημόπουλου και ο έμπειρος πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι “ασπρόμαυροι” θα ισοφαρίσουν τις ευκαιρίες, όταν ο Κυριάκος Θεοδώρου θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Δημόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε τις περισσότερες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες πλέον να ρισκάρουν και να προσπαθούν να πάρουν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, όταν ο Γιώργος Μπουκλάς του Α. μετά από κόρνερ του Χαρισούδη, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και από κοντά θα νικήσει τον τερματοφύλακα των “κυανολεύκων”.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ρίσκαραν, ο Θοδωρής Τέγος έδωσε εντολή για να ανέβουν οι γραμμές και στο 75′ παραλίγο να έρθει η ισοφάριση όταν ο Τοπούζης από κοντά θα επιχειρήσει σουτ που θα τραντάξει το δοκάρι του Θεοδώρου. Στο σημείο εκείνο πέρασε στον αγώνα για τους φιλοξενούμενους ο Γιώργος Μπουκλάς του Ε., ο οποίος επανεμφανίζεται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά τον άσχημο τραυματισμό του. Τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ θα μείνει με 10 παίκτες όταν ο Πατατούκας θα δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ. Παρασίου και το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο θα διακοπεί για μερικά λεπτά, όταν παράγοντες των φιλοξενουμένων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν.

Τελικά ο Εθνικός θα καταφέρει να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όταν ο Καϊμακαμίδης θα χριστεί σκόρερ για την ομάδα του και μάλιστα θα μπορούσε να κάνει και την μεγάλη ανατροπή, αλλά ο Φιρινίδης στο 90+2′ πλάσαρε τον Θεοδώρου ο οποίος λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή θα αποκρούσει σταθερά.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Καλυβιώτης, Φιρινίδης, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Μπενίσκος, Τοπούζης, Καϊμακαμίδης, Βουλτσίδης, Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς (48′ Δημητριάδης).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Μπουκλάς Α. (90′ Μαρτσέλος), Θεοδώρου Κ., Μπουκλάς Γ.Α., Κίτσας Ε., Κίτσας Σ., Πατατούκας, Τζέπης, Λαδάς, Χαρισούδης, Κίτσας Δ. (75. Μπουκλάς Γ.Ε.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected